|
Филм кој не можам да запрам да го гледам |
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bly jas ne se lutam sekoj ima pravo na sopstven izbor.... cat women i mene mnoooogu mi e ubav 5-6 pati go imam gledano.... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, ama so Hali Beri neli e bolji
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da toj mnooogu mi e jak....
Изменето од Omar - 04.Април.2009 во 20:26 |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mi se svigja legjendata,,,kako ja kasna egipeskata macka i ja napravi nadprirodna....
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Much ado about nothing - драма од шекспир,.... сабајле повторно ја гледав.... прекрасно нешто
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prekrasen film.... neznam so se slucuva so mene pocnav da pagjam po romanticni filcinja.... |
|
RobberT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
xXx
|
|
Еј ја не знам зошто некој умираат од шекер кога некој цел живот ти соли памет :)
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za site tie sto go gledaat twilight.....molam da mi dadat link kade mozam da go gledam ili simnat filmot....
pokraj drugoto dopolnitelna zelba za do gledam e toa sto oficial soundtrack e edna od moite omileni pesni... http://www.youtube.com/watch?v=kNaHq41mTQ4 odnapred fala Изменето од BlackDevil - 07.Април.2009 во 02:37 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
btw film koj sto ne mozam da prestanam da go gledam e GOAL 1 i 2 del..... edvaj cekam da izleze i tretiot del
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes pak go gledav.... |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozes da go spustis na www.zamunda.net ama prvo treba da si otvoris account na taa strana. Probaj i pisi sto ke napravis, ako ne biva ke ti pisam drug link. Изменето од fiks - 09.Април.2009 во 10:06 |
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па нема потреба од account-и. Симни си го Блеки друже преку торент Јас еве сега го пуштив да се симнува, за саат и нешто ќе го имам симнат
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
'Легенда за есента' - не знам колку пати сум го гледала...во сабота пак ќе го даваат на А1 и пак ќе го гледам. Едноставно, не можам да запрам да го гледам
|
|
Toecutter
Нов член Регистриран: 11.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mad Max - najdobriot film vo istorijata na kinematografijata.Prviot del se razbira drugite se sranje.
Snimen za 200.000 dolari, sega snimaat za 200 milioni i dzabe. Gluma koja ne moze da bide nadminata, kamera koja dade sceni sto se vrezuvaat vo pametenje. Repliki koi se legendarni. Filmot e podobar od seks,droga i ljubov na prv pogled. Koj ja imal taa nesreka da ne go ima gledano go sovetuvam da go gleda. Ke nauci sto e film,sto e gluma i kako se stvaraat legendi. 'Bring the heroes back to the people'. Drugi filmovi : One flew over the cuckoo's nest Arlington road Zeitgeist (dokumentarec) go ima google video The wild bunch Gallipoli |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |