IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Филм кој не можам да запрам да го гледам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Филм кој не можам да запрам да го гледам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 12>
Автор
Порака
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 20:19
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Omar iskreno da ti kazam ne mozam da ja smislam Britni тагаInace za filmovi...Half Light, Catwoman (so Hali Beri), Tristan i Izolda...ne mozam da prestanam da gi gleda. Isto taka i barem ednas mesecno znam da si gi pustam site serijali od Sex and the city.

bly jas ne se lutam sekoj ima pravo na sopstven izbor.... cat women i mene mnoooogu mi e ubav 5-6 pati go imam gledano....
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 20:21
da, ama so Hali Beri neli e bolji голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 20:26
da da toj mnooogu mi e jak....

Изменето од Omar - 04.Април.2009 во 20:26
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 20:27
i mi se svigja legjendata,,,kako ja kasna egipeskata macka i ja napravi nadprirodna....
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 00:46
Much ado about nothing среќа - драма од шекспир,.... сабајле повторно ја гледав.... прекрасно нешто голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 05:20

prekrasen film.... neznam so se slucuva so mene pocnav da pagjam po romanticni filcinja....
Кон врв
RobberT Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RobberT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 13:37
xXx
Еј ја не знам зошто некој умираат од шекер кога некој цел живот ти соли памет :)
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 01:52
za site tie sto go gledaat twilight.....molam da mi dadat link kade mozam da go gledam ili simnat filmot....
pokraj drugoto dopolnitelna zelba za do gledam e toa sto oficial soundtrack e edna od moite omileni pesni...
http://www.youtube.com/watch?v=kNaHq41mTQ4

odnapred fala

Изменето од BlackDevil - 07.Април.2009 во 02:37
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 02:21
btw film koj sto ne mozam da prestanam da go gledam e GOAL 1 i 2 del..... edvaj cekam da izleze i tretiot del
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 02:24
Originally posted by Omar Omar напиша:

prekrasen film.... neznam so se slucuva so mene pocnav da pagjam po romanticni filcinja....

denes pak go gledav....
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 03:23
Originally posted by BlackDevil BlackDevil напиша:

za site tie sto go gledaat twilight.....molam da mi dadat link kade mozam da go gledam ili simnat filmot....

Mozes da go spustis na www.zamunda.net ama prvo treba da si otvoris account na taa strana. Probaj i pisi sto ke napravis, ako ne biva ke ti pisam drug link. 

Изменето од fiks - 09.Април.2009 во 10:06
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 03:27
Па нема потреба од account-и. Симни си го Блеки друже преку торент Јас еве сега го пуштив да се симнува, за саат и нешто ќе го имам симнат
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2009 во 23:34
'Легенда за есента' - не знам колку пати сум го гледала...во сабота пак ќе го даваат на А1 и пак ќе го гледам. Едноставно, не можам да запрам да го гледам среќа
Кон врв
Toecutter Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Мај.2009
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Toecutter Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2009 во 04:15
Mad Max - najdobriot film vo istorijata na kinematografijata.Prviot del se razbira drugite se sranje.
Snimen za 200.000 dolari, sega snimaat za 200 milioni i dzabe. Gluma koja ne moze da bide nadminata, kamera koja dade sceni sto se vrezuvaat vo pametenje. Repliki koi se legendarni. Filmot e podobar od seks,droga i ljubov na prv pogled. Koj ja imal taa nesreka da ne go ima gledano go sovetuvam da go gleda. Ke nauci sto e film,sto e gluma i kako se stvaraat legendi. 'Bring the heroes back to the people'.

Drugi filmovi :

One flew over the cuckoo's nest
Arlington road
Zeitgeist (dokumentarec) go ima google video
The wild bunch
Gallipoli

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.