IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Јанко-Јади Бурек
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Јанко-Јади Бурек

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 40>
Автор
Порака
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 11:41
Abe ajde ne vredi sea da se raspravate za Latas so on kazal i kako kazal toa e negova rabota..moze toa e nacinot na koj on gi sogleduva rabotite u vrska so politikata..a i znaeme latas deka od sekad taka slobodno si zborel..sekoj si ima svoe mislenje vo vrska so nego..taka da aj ne se karajte ne vredi..
Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 15:27
janko zakon.pa pogotovo ko ke se naluti i ke gi kara javuvacite,samo bez zamerka malku e custvitelen deckoto pa vnimatelno so nego
Кон врв
napoleon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Октомври.2006
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај napoleon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 18:37
[QUOTE=blashka]

Ја гледав репризата на емисијата на Јанко со Латас...
    и беше интересна...впрочем сите емисии на Јанко се добри...
    а Латас сега уште повеќе ми се допаѓа...среќа
[/QUOTE]                                 Да не си ти Ивона Талевска намигнување                                                                                         
NEMA POTPIS
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 20:37
Originally posted by napoleon napoleon напиша:

[QUOTE=blashka]

[/QUOTE<FONT face="Arial, Helvetica, sans-serif" size=4>]                                 Да не си ти Ивона Талевска намигнување                                                                                          
pa mozebi i e Ivona,nikogas ne se znae..hahaah
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 22:07
....eeeeeeeeeeej ne se cepkajte so Blashka...ne e sama....tuka sme jas-mamamd...mamma...marko....hero...sunghlid...angelce...jozefina... sakate ferka aaaa???? znam deka ne ve isplashiv...ama barem pokushav...
....inace sekoj ima pravo na svoe mislenje...nema potreba od zamerki...lutenje...auuuuuuu pocnav kako medijator...pu...pu skraja bilo... aj vecer da videme koj ke jade burek ...so janko...redno e da cueme ushte nekoj biser...normalno ako ne zaspieme...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 00:24

[QUOTE=blashka]

УШТЕ ЕДЕН ГЛАСНОГОВОРНИК..........Здраво и за тебе
                                                                            НАПОЛЕОНЕ....
И веќе ништо не може да ме изненадиплазење...си доаѓам јас овде на
медиуми и си кажувам мислење...дека нешто не ми се допаѓа...трепкање
веднаш реакција...каков ми бил мозокотзбунетост...зошто тоа не ми се
допаднало...друг пат кажувам дека некој ...ми се допаѓа...црвенеење...
повторно...сега пак ...психоанализа на мојата потреба...збунетост...од тоа
какви мангупчиња ме палеле...плазење...а ти Наполеон...како шлаг на
торта...намигнување...дали сум Ивона Талевска...ама заради тоа што тебе
те читам прв пат...нема да ти одговорам...ќе те оставам замислен..збунетост
инаку овде не сум... ЈАС... тема ...туку... ЈАНКО И ЈАДИ БУРЕК...намигнување

ПОЗДРАВ И СЕКОЕ ДОБРО
                                                                      голема%20насмевка  голема%20насмевка  голема%20насмевка

Кон врв
napoleon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Октомври.2006
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај napoleon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 22:39
Originally posted by blashka blashka напиша:

[QUOTE=blashka]

НАПОЛЕОНЕ....

ПОЗДРАВ И СЕКОЕ ДОБРО

Драга Блашка, јас апсолутно немам ништо против тебе и твоето мислење, но имам против таканаречениот и самобендисаниот "Голем новинар-Лапсуз упс- Латас" кој без никаков срам вреѓаше, омаловажуваше и понижуваше се што е против Груевски, мада јас паметам и други времиња кога неговиот ГАЗДА-ЅИЛЕ беше во коалиција со други и Лапсусот збореше нешто друго. А и Јанко многу често почна да ги менува ставовите, те името не го даваме, те ова е добра придавка-ќе одговара, видно е дека го вртат грбот од кај што дува ветрот.Прав новинар за мене е оној кој ќе ги пласира информациите онакви како што се и нема ништо да коментира туку ќе остави ЈАС (Ние граѓаните) да создадеме свое мислење.Ова е само мојот став. Поздрав.

Изменето од napoleon - 18.Март.2008 во 22:44
NEMA POTPIS
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 23:54

[QUOTE=blashka]

[/QUOTE<FONT face="Arial, Helvetica, sans-serif" size=4>]                                 Да не си ти Ивона Талевска намигнување                                                                                          

НАПОЛЕОНЕ....

ПОЗДРАВ И СЕКОЕ ДОБРО

Драга Блашка, јас апсолутно немам ништо против тебе и твоето мислење, но имам против таканаречениот и самобендисаниот "Голем новинар-Лапсуз упс- Латас" кој без никаков срам вреѓаше, омаловажуваше и понижуваше се што е против Груевски, мада јас паметам и други времиња кога неговиот ГАЗДА-ЅИЛЕ беше во коалиција со други и Лапсусот збореше нешто друго. А и Јанко многу често почна да ги менува ставовите, те името не го даваме, те ова е добра придавка-ќе одговара, видно е дека го вртат грбот од кај што дува ветрот.Прав новинар за мене е оној кој ќе ги пласира информациите онакви како што се и нема ништо да коментира туку ќе остави ЈАС (Ние граѓаните) да создадеме свое мислење.Ова е само мојот став. Поздрав.

блашка е мила, многу мила, но сепак, мислењето на наполеон ми е некако поблиско...

Изменето од majstorce62 - 18.Март.2008 во 23:57
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 00:24
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

Butel2 ,iako imame i poveke od 50 kanali,barajki sto ima i sto da gledame ,koga pravime saram-baram so dalecinskoto,normalno ke podzastanes na nekoj kanal   pa taka i jas popladnevo naletav na janko i latas

Vo red babicke, zborot mi bese deka pokraj tolku mnogu kanali ne e strasno ako SKY NET si go reprizira Janko, pa i koga se vrtat kanalite , ke naletas na reprizata , ne ti se svigja i ke smenis.

se slozuvam so tebe zatoa si go gledam forumceto nase,si citam i si uzivkam
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 01:31

Драги Макијавели

Значи твојата улога овде е да ги анализираш членовите, врз основа

на нивни постовизбунетост...е па да ти кажам дека некогаш грешиш...трепкање

далеку е од тоа дека мене не палат мажи како Латасплазење...не ме навреди...не можеш да ме навредиш...не ме познаваш...немаш престава, што мене ме палисреќа...како што реков донесуваш погрешни закључоци...што според мене значи дека во иднина ...

доколку сакаш да го психоанализираш некој член ...ќе треба повеќе да се потрудиш да навлезеш во неговата психа ...вака врз напишан зборнамигнување...за да ти биде успешна анализата...трепкање

...за Латас секогаш ќе пишувам најдобро... ти се

допаднало тоа тебе или не...голема%20насмевка

п.с.Латас ја ...пали една моја другарка...голема%20насмевкаголема%20насмевка

mozes da me razubeduvas kolku sakas ..no jas ne rekov deka ti go sakas Latas..ti si voodusevena od fraeri ko Latas...no sekoj ima pravo na svoj izbor...vprocem bejb..tvoj zivot..ne ti se mesam

p.s....samata si dade avtogol...so ti znacese ova "п.с.Латас ја ...пали една моја другарка..."...koj zboruva za tvoja drugarka...zboruvavme za tebe...ali kako vikaat..kojs i ja ima muvata na kapata...u sekoj slucaj..jas navijam za Latas i "drugarka ti

Изменето од Makijaveli - 19.Март.2008 во 01:37
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 14:44
[QUOTE=Makijaveli
mozes da me razubeduvas kolku sakas ..немам намера да те разубедувам ни најмалку...еднаш ти реков...со тебе не можам да се мерам...си признавам  ...no sekoj ima pravo na svoj izbor...vprocem bejb..tvoj zivot..ne ti se mesam ...не ми се меша ни Латас ни Јанко...

...zboruvavme za tebe...не за мене...овде треба да зборуваме за Јанко и гостите во неговата емисија...ali kako vikaat..kojs i ja ima muvata na kapata...на колку членови овде на форумов им најде мува на капата...u sekoj slucaj..jas navijam za Latas i "и јас навивам за Латас
за Јанко и за тебе Макијавели......скопски фраери...со огромно
супер его...напумпано до даска...доминантни...{ова се твои зборови} ...кога сакате да кажете нешто...трчајќи...не бирате
зборови...и при тоа сте без грижа...како се чуствува тој...за
кого се однесува кажаното...но мене мора да ми признаеш дека
сум доста умерена во искажувањата...внимавам...бирам зборови...
застанувам земам здив...и продолжувам...
...те поздравува и другарка ми...неа навистина ја воодушевуваш..намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 15:05
blashka,aj neka ostane na ova...ne sum in the mood a ponatamosni prepirki...eve od mene imas golem a za drugarka ti duri dva
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 23:17

Во ред е Макијавели...го почитувам туѓото мислење...
   без разлика дали и колку ми се допаѓа мене лично...
   ја прекинуваме препирката што ти прв ја започна...и тоа како.......
   сепак е ова тема за Јанко и јади или не јади бурек...
   еве ти и од мене две ...големо%20гушкањеголемо%20гушкање...а една...големо%20гушкање...за другиот
   во тебе.....голема%20насмевка  мафтање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 20:24

Во ред е Макијавели...го почитувам туѓото мислење...

без разлика дали и колку ми се допаѓа мене лично...

ја прекинуваме препирката што ти прв ја започна...и тоа како.......

сепак е ова тема за Јанко и јади или не јади бурек...

еве ти и од мене две ...големо%20гушкањеголемо%20гушкање...а една...големо%20гушкање...за другиот

во тебе.....голема%20насмевка мафтање
blashka...sega me zamisli malku...sto mislese so ona uste edna guska za drugiot u mene?Ne te prasuvam ova tuku-taka..bidejki nekoi raboti mozebi slucajno..no gi pogodi...samo moze toa da si go kazala od dve pricini,a bas me interesira od koja...Ako ne sakas ovde odgovori mi po lp..pozdrav sexy baby
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.