IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Лила Филиповска и нејзиното шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Лила Филиповска и нејзиното шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 25>
Автор
Порака
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 19:40
море буквалист си или навистина не го гледаш предметот?
Едни гостинки што има во емисијата...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
lpartik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2008
Поени: 402
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lpartik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 19:46
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

море буквалист си или навистина не го гледаш предметот?
Едни гостинки што има во емисијата...
МИСЛАМ ДЕКА БЕВ ЈАСЕН- ЈАС РЕКОВ ДЕКА НЕЈЗИНОТО ИМЕ НЕ МИ КАЖУВА НИШТО.АКО ЈА ЗНАЕВ ЛИЛА ЌЕ ЗНАЕВ И КАКОВ ДОБАР ДИРЕКТЕН ПРЕДМЕТ( ВО РЕЧЕНИЦАТА) ИМА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 19:53
ABE MENE MI SE POINTERSNI INDIREKTNITE PREDMETI, ONIE OKOLU NEA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lpartik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 19:57
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Originally posted by lpartik lpartik напиша:

ВЕЛАТ ДЕКА ЗАД ДОБРИОТ КОЊ- МНОГУ ПРАШИНА СЕ КРЕВА...СУДЕЈЌИ ПО ПРОСТОРОТ ШТО НА ФОРУМОВ ГО ДОБИЛА ВЕРОЈАТНО НЕШТО ВРЕДИ,ИАКО ДА БИДАМ ИСКРЕН НЕЈЗИНОТО ИМЕ НЕ МИ КАЖУВА НИШТО...БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДОБРИОТ ВНУК, ЗАГРИЖЕН ЗА БАБА СИ И ЈАС НАУЧИВ НЕШТО...ПА ВЕРОЈАТНО ШОУТО БАРЕМ ЕДНАШ ЌЕ ГО ГЛЕДАМ ЗА ДА ВИДАМ КОЈА Е И КАКВО Е ШОУТО. И НАПАДОТ Е РЕКЛАМА.
...toa samo taka se veli..a i da se reper site komentari ostaveni na Forumov...tesko nas..ke vidis deka najmnogu komentari ima za onie raboti sto se najglupavi i najmizerni...taka e koga na drugo mesto ne mozeme da si go kazeme stavot i zalecime nasite frustracii predizvikani od Makedonskite mediumi i nivnite emisii намигнување
ДИОГЕН - НАША СРЕЌА ШТО ЖИВЕЕМЕ ВО ИНФОРМАТИЧКО ВРЕМЕ, ВО ВРЕМЕ НА КАБЛОВСКИ ТЕЛЕВИЗИИ СО ГОЛЕМ БРОЈ ТЕЛЕВИЗИСКИ КАНАЛИ.АКО НА БАБА ТИ НЕ И СЕ ДОПАЃА ШОУТО НА ЛИЛА - ИМАШ ИЗБОР...СМЕНИ ГО КАНАЛОТ, ИЛИ СЕДНИ ЈА НА КОМПЈУТЕРОТ... ПУШТИ И НЕКОЈА ИГРА.ЕДНО ВРЕМЕ КОГА ИМАШЕ САМО ЕДЕН КАНАЛ СЕ РАДУВАВМЕ НА СЕ ШТО ЌЕ НИ ПУШТАТ. НЕКОГАШ НА ЕКРАНОТ СТОЕШЕ ПО ДВАЕСЕТ МИНУТИ: ОД СТУДИО ДО СТУДИО.... МЕНУВАМЕ ЛЕНТА...СЕ СКИНА ЛЕНТАТА...КАКО И БИЛО НА НАШИТЕ БАБИ ТОГАШ, ИЛИ МИСЛИШ ДЕКА НИЕ НЕ СИ ГИ САКАВМЕ БАБИТЕ.А ШТО СЕ ОДНЕСУВА ДО ТВОЕТО ТВРДЕЊЕ ДЕКА ЗА НАЈГЛУПАВИТЕ ТЕМИ НАЈМНОГУ СЕ ПИШУВА...ТОА ТРЕБА ДА НЕ ЗАГРИЖУВА.

Изменето од lpartik - 18.Февруари.2008 во 19:58
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lpartik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 20:23
ДИОГЕН, СЕГА СЕ СЕТИВ, АКО БАБА ТИ ТОЛКУ ГО САКА ФУДБАЛОТ, (А СО ОГЛЕД НА ВОЗРАСТА НЕ ВЕРУВАМ ДЕКА МОЖЕ ДА ГО ИГРА...ОСВЕН ГОЛМАН) МОЖЕШ ДА И ИНСТАЛИРАШ FIFA. ТОА ЌЕ И БИДЕ НЕКАКВА КОМПЕНЗАЦИЈА, А И ИГРАТА Е КРЕАТИВНА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 21:21
ЛИЛА Е КУКЛА ВО ФУСТАН ОД СВИЛА
ГОЛЕМ СРАМ ЗА ТАА ШТО ЈА РОДИЛА
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lpartik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 22:34
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

ЛИЛА Е КУКЛА ВО ФУСТАН ОД СВИЛА
ГОЛЕМ СРАМ ЗА ТАА ШТО ЈА РОДИЛА
МАЈСТОРЧЕ, ПА ТИ ВЕЌЕ И ПЕСНА И ПОСВЕТИ...ТАА ТЕ ИНСПИРИРА.А ТИ ЗОШТО СЕ ПРЕТСТАВУВАШ ВО ДЕМИНУТИВ, НИЗОК СИ ПО РАСТ ИЛИ СИ МНОГУ МЛАДО.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 22:38
И ЕДНОТО И ДРУГО,
АМА НЕ Е ВАЖНО
ЛИЛЕ САКА СЕ ШТО Е ДЕМИНУТИВНО

Изменето од majstorce62 - 18.Февруари.2008 во 22:39
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 00:19

ДИОГЕН, СЕГА СЕ СЕТИВ, АКО БАБА ТИ ТОЛКУ ГО САКА ФУДБАЛОТ, (А СО ОГЛЕД НА ВОЗРАСТА НЕ ВЕРУВАМ ДЕКА МОЖЕ ДА ГО ИГРА...ОСВЕН ГОЛМАН) МОЖЕШ ДА И ИНСТАЛИРАШ FIFA. ТОА ЌЕ И БИДЕ НЕКАКВА КОМПЕНЗАЦИЈА, А И ИГРАТА Е КРЕАТИВНА.
..EJ BABA MI E OD EDNA EKIPA NA LUDI BABI (ZENI NAD 70 GOD)..SEKOJA SABOTA..SABAJLE GOTVAT..A PPLADNE NIV CETIRI SE SOBIRAAT I IGRAAT FIFA NA PLAY STATION...ALI SITE (DRUGIVE BABI NAVIVAAT ZA MAN.UTD,REAL MADRID,BARCELONA)..ALI BABA MI E LUDA PO BORD...SEGA SLUSAM OD NEA SUPER IM IDELO U SAMPIONAT I VIKA DOGODIBNA KE IGRALE U LIGA NA SAMPIONI....NEKAD SI VIKAM...KOJ LI I NABAVUVA EXTASY..ILI TRIPOVI...NE MI IZGLEDA KO BAS U RED...NAJNOVO MI VIKA...SAKALA TETOVAZA...ALI )PAZI..BILA DA PRASA)..I I REKLA RADI KOZATA DEKA I E MEKA STAREE NEMA DA BIDE USPESNA...SE RAZOCARA..I SEGA PIRS KE STAVALA...MAJKA MI POLUDUVA SO NEA !голема%20насмевка

Изменето од diogenskopje - 19.Февруари.2008 во 08:33
Кон врв
Itilija-Lucina Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Февруари.2008
Поени: 38
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Itilija-Lucina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 01:54
Bravo za baba ti!!!! Kamo jas da imav takva Mojava gleda da me omazi, stara sum bila....
Btw Lila e tapa, nema dobra emisija kaj nas (momentalno)...
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 03:34
Lila+Latas+Toni...site za raka i u Vardar среќа
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 08:28

ВЕЛАТ ДЕКА ЗАД ДОБРИОТ КОЊ- МНОГУ ПРАШИНА СЕ КРЕВА...СУДЕЈЌИ ПО ПРОСТОРОТ ШТО НА ФОРУМОВ ГО ДОБИЛА ВЕРОЈАТНО НЕШТО ВРЕДИ,ИАКО ДА БИДАМ ИСКРЕН НЕЈЗИНОТО ИМЕ НЕ МИ КАЖУВА НИШТО...БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДОБРИОТ ВНУК, ЗАГРИЖЕН ЗА БАБА СИ И ЈАС НАУЧИВ НЕШТО...ПА ВЕРОЈАТНО ШОУТО БАРЕМ ЕДНАШ ЌЕ ГО ГЛЕДАМ ЗА ДА ВИДАМ КОЈА Е И КАКВО Е ШОУТО. И НАПАДОТ Е РЕКЛАМА.
на лила мора да и се оддаде поштовање , толку стара дроља во телевизија да се одржи толку долго време , мора да е стварно добра дроља , тоа не го порекнуваме голема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 08:53
Originally posted by hektor hektor напиша:

на лила мора да и се оддаде поштовање , толку стара дроља во телевизија да се одржи толку долго време , мора да е стварно добра дроља , тоа не го порекнуваме голема%20насмевка

Dobro milo,daj ne trosi vreme na nea Pa ne vredi
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 09:03
ma samo si muabetime големо%20гушкање
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.