|
СМРТНА КАЗНА?! |
Внеси реплика | страница <1 678910 21> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I forumdzii podolgo od edna godina
|
||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
togas i tebe treba da te ,....smaknat!
|
||
You live only ONCE!
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde be prestani samo seres niz forumov .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa dosta se naziveav ovde
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nekoj sto me poznava dovolno dobro,sto gi znae moite razmisluvanja i liberalni ubeduvanja,mozebi ke se iznenadi i ke bide vcudoneviden od mojata nedoslednost,no koga stanuva zbor za ovaa tema jas gi krsam grubo moite principi....jas sum ZA smrtnata kazna na human nacin bezbolno izvrsena...i toa za konkretni krivicni dela..seriski ubustva..teski ubustva...povekekratni siluvanja...pedofilija..itn....Zalam ali mislam deka toa se nepopravlivi luge i podobro ke bide drzavata na nekoj human nacin da gi lisi od nivniot mizeren zivot,nego na sila zad resetki da gi odrzuva vo zivot kako rastenija pod plantaza.Ako veke morame i tre*ame da se grizime za lica koj ne napravile nikakvo zlo i nikomu ne mu se ogresile od zakonot,toa zasluzuvaat da bidat hendikepiranite deca i lica,so teski invaliditeti...Na toj nacin mozeme da ja sproveduvame i na delo nasata humanost...a site tie nepopravlivi seriski ubijci,ili bagra od toj tip..samo serijatskoto pravo za niv bi bilo najpametno da se primenuva.Znam deka zvucam radikalno...no barem toj del od islamskoto serijatsko pravo mi se dopaga (dobro,samo ne vo tolkavi extremi,se podrazbira)
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
You live only ONCE!
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо не треба да биде пресечено како со нож! |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
САМО ....ГРКЛАНОТ!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не бе, гркланот е најдобро да го искорнеш (леле, што почнав да зборам, не ми се верува!) |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ЕЕЕЕ,ПА НИШТО НЕ ЗНАЕШ!!ГЛЕДАШ НА ФОРУМОВ МОЖЕШ МНОГУ И ДА НАУЧИШ!!!СРЦЕТО СЕ КОРНЕ,ТОА Е ЗА КОРНЕЊЕ..АМА ТОА ГО МОЖАТ МАЛКУМИНА....И ТОА СО ГОЛА РАКА,ДВА ПРСТА..
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OSUDENITE NA SMRTNA KAZNA TREBA DA IMAAT OPCIJA NA SAMOUBISTVO!!!
|
||
car's freack
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Treba da bidat predadeni na onie na koi im zgresile najveke
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja mislam deka treba da ima..ima "luge"koi stvarno go zasluzuvaat toa..
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |