IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Discovery Channel
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Discovery Channel

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6789>
Прашање: Омилено шоу на овој канал ви е...
Одговор Гласови Статистика
46 [27,38%]
52 [30,95%]
5 [2,98%]
19 [11,31%]
30 [17,86%]
2 [1,19%]
8 [4,76%]
6 [3,57%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 19:03
Последната епизода што ја гледав беше сабајлево накај 8-9. Мереа дали во вода подобро пливаат природни или силиконски цицки
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 19:00
Originally posted by Quentin Quentin напиша:

Ај бидете љубезни и кажете ми точно во кој ден и термин се емитува Brainiac, оти не го фаќам баш редовно...

и јас исто голема%20насмевка уствари добра идеја,баш ке проверам кога точно го има
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 18:54
Ај бидете љубезни и кажете ми точно во кој ден и термин се емитува Brainiac, оти не го фаќам баш редовно...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 17:43
да да...јадеа кари,мислам брокула и уште нешто...само не ми текнува што...голема%20насмевка

а оние бе чудни ствари...на пример,што се не можеш да направиш додека те дрма струја голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка или...дали пола саат гледање во женски гради е еднакво на пола саат вежбање...намигнување

Professor Мајанг Ли...хуууу...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 16:41
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

Originally posted by Monuska Monuska напиша:

Brainiac - najinteresno mi e
голема%20насмевка ми ту

Гледаше кога тераа неколкумина да јадат различни јадења , па да се испотат и викаа луѓе од улица да ги мирисаат? Интересно е за гледање ама не би мирисала никого под мишка...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 13:45
brainiac najcesto,megjutoa poise gleam history
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 13:01
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

Да се надеваме не...

Дали си приметил дека на дискавери американците си тераат невидена пропаганда?

како пример ке ти ги посочам оние емисии од типот на Top 10 Fighter Planes...накдобриот фајтер РЕДОВНО е американски (не само за фајтери,туку и оружја,автомобили...)

само тоа ме нервира,ништо друго
    a be,momnche,......amerikancite ne gi biva za nishto!,....tie se samo falbagjii,....
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 10:00
Утрово гледав на Braniac како да направиш да експлодира микробранова печка со балон и лажица. Веднаш го пробав опитот и моментално ви пишувам само со една рака.
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 04:37
Mythbusters gledam najchesto

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 04:07
travel & living
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 02:40
Originally posted by Monuska Monuska напиша:

голема%20насмевка ми ту
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 00:36
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2008 во 20:52
Brainiac, How it's made, Mythbusters & Haunting - тоа се моите омилени емисии на Дискавери, секогаш кога можам ги гледам, од историските сакам емисии за древните цивилизации, а за авионите... па не сум баш по нив иако дома имам еден куп книги само за авиони
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2008 во 18:11
Па добро бе Изи, си видел во американски филм да победат Руси? Секако дека не, they do their own filming which provides them the "toughest guys" depiction. It is simple as that
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6789>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.