|
Колку ви е битно како вашиот парнер се облекува? |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | |
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi sto ub'o domakjinche... |
|
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi rabotam site denovi vo mesecot a edna dnevnica mi e 250$ znaci mozam da si pravam kevovi i da si kupuvam garderoba kakva st si sakam i kakva sto mi treba,koga bi izleguval vo nekoi od nocnite klubovi vo ,mravino,agino ili tri fazani ne bi mi trebalo ni garderoba od niva pravo tamu,taka li e predhoden gospodine?
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto bi iskomentiral na predhodniov so 253,4$ dnevnica(bez danok normalno),osven golema doza na INDOLENTNOST i nametnuvanje
na svojata nemok! TIPICNA FORMA NA SNOBIZAM KE GO ZAMOLAM SOGOVORNIKOT DA NE ME PROZIVA ZOSTO NE SAKAM MOITE PORAKI DA SE BRISAT |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oblekata ne go pravi chovekot... samo shto denes i se pridava mnogu vazhnost i toa nepotrebno... ako nekoj nosi brendirana i skapa obleka ne go pravi povekje chovek.. teshko onie shto sudat spored nadvoreshnosta....
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е битно да се биде во најнови марки,.... битно е да се биде чист и среден.... сигурна сум дека никој не сака партнерот да му смрди [:-&]
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
битно е да изгледа и мириса убаво и чисто , а не да смрди како да спиела со кози ..........
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
253,4$ will do the job neli?
Estimate calculation: -sapunce 1$ -topla voda 0,5$ na kubik -cista obleka(prasak i drugi trakatanci) 10$ I TRIESET DENA RABOTA...HIHIHI...VERSACE I ARMANI MOZAT VODA DA MI NOSAT |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па битно е
Има машки на кои стилот им е спотрски,за излегување носат тренерки,блузони,спуштени фармеки.......во ред секој има свој стил Ама,кога ќе видиш дека женската му се стегнала,како пар идат неспојливи |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaaaa toa e mnogu bitno,
more najbitno nesto.... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
непотребно внимание на брендирањето...смешно ми е кога некој се разбацува со марки,брендови...како да ми продава кола
или како да ја крие душевната празнина со тоа што ќе набаци Армани,Версаче.. па уште ако ми каже дека Долче е една а Габана друга линија на облека ми доаѓа да умрам од новиве тренд-сетери ...треба човекот да знае да ја носи облеката а не облеката него... битно е да е чист,педантен,среден ...да не носи сандали на чорапи....брендовите не ме воодушевувале никогаш.... внатрешноста е тоа што знае да ме турне на колена Изменето од Andjelina - 23.Ноември.2009 во 14:41 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одело не чини чоека
тоа е само маска за грамзивите очи
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Joshua ja slusa "Sad songs say so much-Elton John" i uziva vo ubavite noti so mi ja galat dusata...a za trend seterite ostanuva sekojdnevieto...
ZA MENE VECNOSTA... |
|
Rita.MD
Сениор Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па битно е.
Сакам да биде убаво дотеран, елегантно облечен. Многу би ми било мерак да го видам со некои светнати ципели, црн капут, кошула... аххххх... Ама сепак, карактерот е најбитен, да се разбереме. Изменето од Rita.MD - 23.Ноември.2009 во 14:57 |
|
A religion that gives nothing, costs nothing, and suffers nothing, is worth nothing. - M. Luther
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sakam da bide kako Klaudija Sifer,mozok kako Ajnstajn,dusa kako Sai Baba....
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |