|
Дали Ви се остваруваат соништата |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | |
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STRASNO
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас повеќе и верувам на науката, на она психолошко гледиште, но не го исклучувам и ова - дека постои можност да се остварат соништата. Нема да се правам стручко на област која што не ми е доволно позната, но моите сонови не се остваруваат.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оној од вчера..да не даде Бог да се оствари
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pak mene me sonuvala
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи не го гледам сонот како да ми се оствари само што ете, денес се сетив на чудната поврзаност која што јас ја пронајдов
Пред извесен временски период сонував како јас сум со некој другар многу блиска, шетавме по паркот и се испративме. Бевме во тунел и се прегрнавме и секој тргна на својата страна... Само што излегов од тунелот слушнав истрели Моја блиска другарка со која што ја имавме баш таа близина ко во сонот, во еден перод од нашите животи се разделивме... за после некое време јас да ја разберам веста, оној истрел кој и мене ме исплаши, растажи... Значи не верувам дека сонот ми бил предвидувачки, ова може да е чиста проекција затоа што мозоков ми работи 100 на саат барајќи дури и бесмислени одговори... но поклопувањето на доживувањата...сето тоа што ми се случува е мошне идентично...
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskreno, ne sum ni sonuvala nesto interesno
|
|
vivi
|
|
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |