![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 52> |
Автор | |
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IMA LOGIKA OVA SO COKOLADITE... VLIJAE POZITIVNO NA RASPOLOZENIETO, OSVEN AKO POSLE TOA NEMAS GRIZA NA SOVEST ZARADI KALORIITE (NAVECER)... ![]() |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ti pak, moras da me potsetuvas?!?!
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
kocko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
da,
za da ne se zaboravis slucajno, i celo da go lapnes! ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ami...od pomalite ke mi kupite ili od pogolemite? ako e od pomalite...moze i da storam gajret da go lapnam celo
mislis ke mi se slosi???
e-ne! i bas ke bidam srekna
|
|
|
|
![]() |
|
kocko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
nema da ti se slosi,
samo ke se "zalepi" za tebe! ![]() |
|
![]() |
|
na tebe da se "zalepi"!!!
|
|
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Toj e vekje "zalepen" so mokar chorap!
![]() ![]() ![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Ljubov, duhoven ekvilibrium, finansiska nezavisnost..
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
dobro zdravje i ljubov se dovolni
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
pa,kazav vekje,...1 000 000$,.....ili pomalku beshe?
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
I ja gi cekam moeto milionce, a do dogas ke se zadovoluvam sam
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
edma mala mravka sto ke vi se pojavi vo kelijata
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Mene ke me napravi po srekjen ako najdam edno smajli so pie otrov vo znak na protest ili nekoe so si puka vo glava , za da mozam da se izrazam dosledno koga citam komentari kako prethodniov !
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
zoshto be?,....moze ima nekoe dalboko skrieno znachenje,...!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |