|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 791792793794795 931> |
Автор | |
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve za carnation(se nadevam alekta e offline,ke me zdrvi)
eve za mojata mila snegulce
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala kalina,samo so da zemam sega,pivoto ili kelnerkata?(offline e,ne se sekiraj)
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj mi e sega moeto martini ss limonce?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj decki nesto za smiruvanje od ljubovni jadi a??Imal li takvo nsesto??
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve martini za anakin.....
Изменето од KaLiNa - 08.Ноември.2006 во 01:35 |
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
au.......sto se desilo? prvo raskazi mi,pa ke ti odredi terapija kalina,uzivaj
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima samo eden lek sexiiiiiiiiiiiiiiiii
da drmnes so mene edno martini za mene edno limonce a za tebe dve |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=anakin]ima samo eden lek sexiiiiiiiiiiiiiiiii
da drmnes so mene edno martini za mene edno limonce a za tebe dve [/QUOTE fala vi decki ali vece me e haos ke me sredat samo nekolu zbora od edna licnot za zal
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tvoj izbor
|
|
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaaaaaa...............cekaj 2 sekundi............najdov lek....t.e.2
eve go prviot.........u slucaj da ne deluva...........
lek broj2
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala zakon ste samo u zivo mi se poubavi
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se poubavi no poopiplivi
|
|
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele sexy,kaj kidna sea? cela vecer ke te mislam.........kaj pa ja ti predloziv da lecis ljubavni problemi so alkohol.......ne uspeva
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so zamre barot
ej brate barman uste edna sipaj mi uste malku pari imam pred da zaminam utre ova vreme daleko kje bidam , znam ej bratko barman uste edna pred da zaminam |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 791792793794795 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |