![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 789790791792793 1093> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi se vrti....ej,...zagor bil tuka....
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..mora da i se prividuva!...prividenie e..garant
![]() Изменето од zagor - 08.Август.2008 во 21:33 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
sho da oblecham sea...
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Komu???Na mene????
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....sto i da nosi,gaki mora da ima.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
се пулам во алиштава...........шо да носам????
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
definitivno ne mi godi alkoholov
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
aman koga ke dojde taa esen pa da se naspijam ko covek
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... da im veruvam... ili ne...da im veruvam ili ne...
Денеска во попладневните и вечерните часови ќе има услови за појава на локално невреме со пороен дожд, град и засилен ветер. Утре ќе дува северен ветер и ќе има мало заладување, информира Управата за хидрометеоролошки работи |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
дали ке ме разбере правилно
|
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
веруваj глобално Изменето од да бе - 09.Август.2008 во 09:54 |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
koi fiksovi da gi izigram za denes
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
дека мислата ми се вртеше околу зборови како извинуване, прошка...
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Ми се врти постојано истата... ниту за секунда не ја испуштам... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 789790791792793 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |