![]() |
|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 107> |
Автор | |
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Има педери на форумот? Зошто не кажувате такви работи
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
oooooooooo monaaaaaaaaa pederkoooooooooo pa kaj si be ti konecno te fatif!!!
![]() ![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
dobro be stvarno nema smisla ovoa
![]() tuturutka pa daj kazi ti termin , pa ke se ukluceme u isto vreme covek 2 reda muabet ne moze da si naprave, se nesto mi se kriete ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Ama ova ne e vo red . . . Sekoj den isto . . . Pa daj da se dogovorime i da go ostajme site pederski aktivnosti ednas i da si porazgovarame . . .
![]() ![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
abe pederko pa ne se nerviraj tolku...ja znaes deka ako ne bev izlezen ke dojdev da te druzam ama se vrativ doma vo 4:30...pa so da prai master...go brkaat pederki ne e kriv on
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
tuturutka si mi pisal i licna more a te nema sega online, da te e...
![]() i kaj se drugite pederi ?, so e ovoa ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Mona petok e ama ne e za izlegvenje . . . Dojdi i porano ako sakas . .. Jas ke bidam ovde . . . Pozdrav peeri
|
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
peder ko ke bide gotova pesnata da mi ja prates
![]() aj togas vecer ke se sobirame i citkame tuka na forumot p.s. eeeeee abe peder, pa vie deneska ke izlavate petok e, aj po polnok ke ve cekam na forum da si gi spodelime nasite pederski dozivuvanja ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
abe pederi edni...pa navecer e terminot koga se naogjame...eeeee sto ne ste online sea...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
dobro be majka mu stara, pak li kecate nesto ?
![]() ve nema nistu na msn nistu na chatot nitu na forumot , sto se storivte more pederacista teski ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
lelle ne mi se veruva cetvrt sum denes
![]() tuka sum jas peder, ama ti se gubis, nema mreza nesto ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lele a mene ne mi se veruva...tret sum denes
![]() kaj ste sea...bas ja koga ke dojdam ve nema vas ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
mene ne mi se veruva, vtora sum denes
![]() ajde ja ve cekam , veruvajte imam potreba od vas posebno denes |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |