|
Офтопик |
Внеси реплика | страница <1 7778798081 327> |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да бе дабето каде многу сака ќофтето
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да бееее... ...вчера си пишувавме со да бе Изменето од ФорумскаБаба - 19.Ноември.2010 во 12:02 |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i nie
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto e tolku dosadno
sto se smeni toa ili jas |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tie
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нас
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vie
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе ајде ти се молам. Некои од тука што врска си немаат, а не ме ни знаат...научиле повеќе работи за мене од тоа што самата го знам ... Остај друго...сум била и во врска...за озбилно со....некого |
||
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Darko:
Vidov dobro mi e Koga sum so tebe So eden zbor so pogled Nie se razbiravme I togas isto mislevme Deka podobro e Da se razdelime No zgresivme Refren: Eo (eo) jas I ti ko edno telo (telo) Edna dusa sme al ne priznavame Ne mozam bez tebe Eo (eo) jas I ti ko edno telo (telo) Edna dusa sme al ne priznavame Ne mozes bez mene DNK: boom chica (houu) boom chica Boom boom chica Boom chica boom boom chica...) Darko: Ako kazna mi e da bidam bez tebe Togas podobro e da bidam sam Ke ne boli sekoj den I ke se smeni se Samo znam jas deka lubovta ke ostane Refren: Eo (eo) jas I ti ko edno telo (telo) Edna dusa sme al ne priznavame Ne mozam bez tebe Eo (eo) jas I ti ko edno telo (telo) Edna dusa sme al ne priznavame Ne mozes bez mene DNK: Ej yo, bi sakal da te mazam jas po celo telo (telo) Koga krvta zoviva ke stane vrelo (ussss) I nezno Se gledame ko angeli vo belo A bas bi sakal da me vidis mene ti na delo (ouuuu) Za lubovta resen sum da robuvam (jee) I da bidam vecen rob na lubovta (ah) A ti da svatis nejkam da sum sam (sam) Ti priznavam go pravam jas najdobroto sto znam Refren: Eo (eo) jas I ti ko edno telo (telo) Edna dusa sme al ne priznavame Ne mozam bez tebe Eo (eo) jas I ti ko edno telo (telo) Edna dusa sme al ne priznavame Ne mozes bez mene Refren: (Eo (eo) jas I ti ko edno telo (telo)) Edna dusa (sme) al ne priznavame (Ne mozam bez tebe) Eo (eo) jas I ti ko edno telo (telo) Edna dusa sme al ne priznavame Ne mozes bez mene |
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
емил Статистика
Корисничко име: емил Титула на членот: Понекогаш ме фаќа срам од мојот спам и ти знаеш што е срам |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 7778798081 327> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |