![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 931> |
Автор | |
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
за те*е мило одма услуга
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
ee fala nate , a be cekam da mi se smiluje internetot
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Ај мило напи се смири нерви
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Пијем да је заборавим,
а туга се ... Дајте тоа виното! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
pej so dobro vino peeeeej - efto pupinovski , taa pesna mnogu sakam da ja slusam i opsto efto pupinovski imas mnogu ubavi pesmi
|
|
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
СИРТАКИ ЈЕ ИГРАЛА
ЈЕДНА ЛЕПА ГРКИЊА ДАЈТЕ ТОА УЗОТО ВАМУ |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
МОРЕ ДАЈДЕ ГИ ЦИГАНИТЕ
АЈДЕ СРЦЕ ЗАПЛЕШИ!!!!!!!!! |
|
|
![]() |
|
ТОООООООООООООООООООООООООООООООО
Плех музикааааааааааааааааааааааааааааааа дај ваму ракија една ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
НЕГО ЈА ДА ПРАШАМ
КОЈ У СТВАРИ ИМА ВО КАФАНАВА СЕ ПИЕ ЛИ У ОВАА КАФАНА |
|
|
![]() |
|
Сите се во кафанава ама препија па кој лежи по патос кој е во купатило кој виси по шанк..
А МЕНЕ НЕМА КОЈ РАКИЈА ДА МИ СТАВИ ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Фала мајсторче
![]() Ајде Живели |
|
![]() |
|
![]() |
|
А КОЈ ТОА СПИЕ ПО ШАНКОВИ???????????
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |