![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 784785786787788 959> |
Автор | |
tante1990 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi nedostasuva nesto.... uste vo vozduhot go cuvstvuvam toa....nesto nedostasuva
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Promenlivo..kako vremeto |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
nemam sila ni za po skali ni za da stojam.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
MRZLIVO
![]() |
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
за никаде нема расположение
![]() |
|
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
zs dac taka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
odvratno
![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
![]() |
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
vaka
![]() ![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Не знам што е со денов,10 годишни времиња смени.Глупо ми е цел ден!Посабајлечки се разочарав кога видов дека пак паѓа снег,мразам да возам кога паѓа снег!!!Го продремав денот на работа и претежно им ќутев,барем умна бев за вработените!Директорот мене ми се продра малце,ама си ќутев,си ги оставив вработените да си довршат тоа од вчера и завчера и не ги измасирав со нови глупости и стресови.Нек се дере,ненормален (со акцент на последниот слог),цел ден киндерлада јаде,нека оди во пенизја веќе!
Еве сега гледам некоја жолта светлина некое сонце ќе да е!Ич не е верно на себе времево,за срамота!Истрајност нула!Нек се засрами! Извинете на долгиот пост,ама ми се гњави...ама кај и да е мужете ќе дојде па него ќе го мачам со типично женски работи и ќе каже работи кои сакам да ги слушнам! |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Cuvstvuvam deka mi treba kafe
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Ќе умрам за сон денес
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
denes malce pospano..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 784785786787788 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |