![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 783784785786787 915> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzaki, treba da vnimavas sto pisuvas
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Djaki, Ne e vazno,,,vekje,, Se slusuvalo i polosho.. SE SME NADMINUVALE... |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Devojce...
Koga kafenceeeeeeeeeee
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
La fille, tocno taka e...
ama ete se slucuva...
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Турско-Македонски
преводи :)))
Тенк - Беља багер Мобилен - Абер кутија јок гајтан Радио - Ѓурулти кутија Сараунд - Ептен ѓурулти кутија Kондом - Лезет ластик Игралиште за кошарка - Баскетбал авлија Апарат за комар - Апаш машина Pamela Anderson - Кејфли чупе Лична Карта - Сурат тапија Пасош - Џенем сурат тапија Телескоп - Џенем џам Сауна - С`клет шпајз Гробишта - Раатлак бавча Брзата птица итрица - Турбо биљбиљ ептен к*рназ Ананас - Машала шишарка Коприва - Катиљ трева Жмигавец - Ишарет ламбе Бетмен - Шишмиш ефенди Робин - Шишмиш ефенди калфа Бет г`рл - Шишмиш ефенди анама Enter & Backspace на комјутер - Тамам и пишман Златен даб - Алтан ќутук Ветеринар - Ајван еким Робот - Тенеќе исаф |
|
|
|
![]() |
|
Sepak se vrti... I mene ,po malku mi se vrti.. |
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
do kaj ste luge...konecno malku sloboda
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Vall, sigurno ke bide vo tekot na nedelava, ama koga terapijata ke mi bide od 9, utre sum od 9.30 do 10.30. nema da mozam. ama ke gledam vo sreda da zakazam za vo 9 pa ke ti javam da ti kazam sto sum napravila
|
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Сауна - С`клет шпајз
![]() ![]() ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
trucker, pa kaj si ti?
se izgubi jas doagam tebe nikade te nema ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mozebi od vrtenjeto e... ke go smenam avatarot
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
imav mnogu rabota.......zatoa........
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
ne go menuvaj djaki...
OK E AVATARCETO..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vazi la fille,,KE SE DOGOVORIME ZA SREDA
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 783784785786787 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |