![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 782783784785786 915> |
Автор | |
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...6O E BE??PAK IMATE KAVGA...SRAM DA VI E.....UPSSSSS....DOBAR DEN DO SITE 6O NE NE SE ZA KAVGA NASTROENI...PA I ZA ONIE 6O SE..I NIV NEKA IM E DOBAR OSTATOKOT OD DENOT
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
POZDRAV KOLEGA.. SREKJEN PAT |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
pozdrav do site sto si odat
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
PITU bilo pa pominalo, da ne komentirame za toa sto go napisav bidejki se sramam poradi toa
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
La Fille, posebno tebe ti se izvinuvam... se vrati pose tolku vreme... a jas ja rasipav atmosferata
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
...MOZI NEKOJ VO KRATKI CRTI DA MI OBJASNI 6O SE SLU4ILO????
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Pozdrav decki, Za site koi zaminaa... Ubav den |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
си отидовте сите или?...... а тоа репор е вероватно да пријавиш лошо мислење
|
|
![]() |
|
A-haaaaaaaaaaa
Vidis Bosa...toa e toa...reportot..e za loso mislenje...
Ok...super,da si znam...za ponatam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bilo pa pominalo, malo nedorazbiranje...
imalo i poteski situacii
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
....NIKOJ NE BE E....NI 2 %.....6O E RABOTAVA???6O SE IMA SLU4ENO???
|
|
![]() |
|
WORHOL... NE E POVEKEJ STRASHNO... NEPROMISLENA...GRESKA VO PISUVANJE... OK E SEGA... |
|
|
|
![]() |
|
jas zgresiv, sakav da bidam duhovit ama ispadnav glup...
pustiv nedovrsena i toa ispadna mnogu banalnao
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
uou, skroz sum zbunet denes, ne mozam da povrzam dva zbora
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 782783784785786 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |