![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 780781782783784 1769> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I jas bev nekogas...ama se ottrgnav od kandzite na zlototo Fala mu na Boga
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
PITU, denes takov bil denot, da se opivame so muzika...
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Евеме и мене
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
dobar den...agen |
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
јас од ова зло не се ни обидувам никогаш да се откинам...
нема поубаво зло од музика....
и затоа ќе продолжам да се дрогирам и секој ден ќе ја зголемувам дозата....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Val, ama ne pcuev, samo se zakaniv za da ja skratam postapkata
![]() i ne mislev na vulgarni pcovki, tuku kako onie vo predizborna kampanja
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Dobar den Trucker..
![]() Zdravo Kolegaaaaa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vic za relax:
Си биле србин и хрват и многу се пцуеле у мајка ,но еден ден решиле да се пцујат у цвеќиња и србинот му вели: да ти јебем трендафила а хрватот му вели: да ти јебем нано и мајчину душицу
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Imate pozdrav od Zheneva, prasuvaat dali ni treba sonce da ni pratat
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
sunce , sunce jedno sunce malo
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
koja e taa zena, mlada e, ubava??
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dzaki, Zheneva, glavniot grad na Svajcarija
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 780781782783784 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |