![]() |
|
FENIX |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 779780781782783 1006> |
Автор | ||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
trucker
![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
hfala Dok........stanav vo 07..setam niz soba saat vreme i vitamini.
alil sinoka t.e. sabajle bese super.......odamna ne sum odlepil po starski
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
EKCTPA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
|
Epa aj neka e dobar jutar
![]() ako, ako setni si malku i ic ne se sekiraj ke ti pomine ![]() ![]() |
||
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
||
![]() |
||
|
i za tebe EKSTRA
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
dobri zborovi se napisani.....bravo.
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
шо не си легниш пак да си поспиеш ![]() ![]() |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
кој рано рани , цел ден зева
![]() |
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
ne me voznemiruvajte dodeka trepkam
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Znaes deka imas pravo...i taka i taka sum na raspust ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
трепкаш , а ? ....... на кого ли ме потсетуваш со трепкањево
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
100% na ...well..
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
EKCTPA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
|
well... to e to sho da se prai
![]() ![]() |
||
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 779780781782783 1006> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |