![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 779780781782783 2116> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
edniot mu rekol na majka mu
mamo ona sto mislis deka moze mene da me snajde, neka te snajde tebe
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
zena mi go ukrala mikroskopot od uciliste (koga im donesoa nov, elektronski), i sekogas koga se vrakam doma ke mi najde nesto,
zema cesticki od mene i gi stava pod mikroskop...
i pocnuva... ova ke da od ova, ova ke da e od ona...
da ne zboram ako najde nekoe vlakno
pu pu skraja bilo
![]() a kaj e granny ?
![]() teteeeeee, më mbyti malli për ty
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ...a moja super grenicka... ceka gosti...ta neli e praznik... ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...ne trepkaj...odam jas sega da spremam za rucanje... koga ne si poblisku...pa da dojdeshe na posna sarma i tavce gravce...so troa ripce...
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
eh steta sto sum tolku daleku
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
la file zdr
![]() |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
Zdravo Didi
![]() ![]() Kako si devojce? |
|
|
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Aj i na tebe zdravo
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
super la fille
odmaram doma,kako i sekoj den..... ti na rabota si ili domche ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
kako si denes
![]() |
|
![]() |
|
zdr bibi odlicno,ti?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
super
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 779780781782783 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |