|
NINA 1 |
Внеси реплика | страница <1 7677787980 107> |
Автор | ||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne nema ni vas da ve zaboravam kje go 4uvam vashiot spomen a najvishe na tebe I MonaA SEA KJE BIDA SO ZHIVKO HEHEHE SREKJNI MU SE RODITELITE
|
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EHH NEMA DA VE ZABORAVOV,NO MEGJUTOA FALA ORLOV
|
||
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нина, кај си ма нина??? добра ли си?
|
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobre dojdi str8up
eve sum se omazhiv,krivo mi e so omazhev poretko kje ve gleam.Dobra sum kako ne sum,i to so 7 godishno dete se omazhev a ja 10 imam
ti str8up kaj si?
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...taka i ti treba koga ne slusas postari
|
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СЛУШАМ ПОСТАРИ
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako slusas sto se mazese
|
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е ако де убо е тоа
|
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е ако де убо е тоа
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
здраво мила нина
знаеш ниничка ти си дел од сите случувања во 2007 и си големо |
||
|
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
АУ МОНА СРЦКО ФАЛАААААААААА |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нинче,
стварно ја заслужуваш единицата(1) ама по германската настанва програма. ,,КОГА СЕ МАЖЕШЕ ШТО ТИ СЕ ЧИНЕШЕ?,, |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HAHAAAA NA ZAVISESHE OD MENE ME NATERAA,DOBRO PO GERMANSKI 1 AMA PO ANGLSIKI 5
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde ma, ne tuku mi raskazuvaj prikaski, odi da peres usrani gaki, tebe sega ti e mesto vo kujna ili kupatilo...masinata za perenje i za sadovi ke ti bidat najdobrite drugarki
|
||
Внеси реплика | страница <1 7677787980 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |