IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7677787980 95>
Прашање: Vmro ili Sdsm ???
Одговор Гласови Статистика
104 [46,64%]
105 [47,09%]
14 [6,28%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2012 во 06:54
Originally posted by brza brza напиша:

...ajde be begaj ottuka!!...kako da ne znaesh koj sê odi tamu,...ili mozebi, tvojot mal mozok ti kazuva deka ...site (shto sakaat) mozat i...odat !

Нажалост... друже генетски Т*ПЧО од твојот мал мозок само вакви „мудри„ мисловни „изнутрици„ насекаде и досега среќавам...ете и на овој..на жалост за твојот мисловен капацитет несоодветен и секако културен Форум на истотакви ...културни луѓетага

намигнување

Изменето од pHp - 03.Февруари.2012 во 10:39
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
pHp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2011
Локација: Rwanda
Поени: 1477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pHp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2012 во 10:40
Би ве замолил без лични навреди едни кон други
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2012 во 13:19
...ma,prvo  neka kaze shmokljanot shto e prashan:

...koj moze,...osven onie 50 % od narodot ,...koj shto zivee  vo bedna zemja koja, kako da e od nekoj si ''shesti'' svet, a ne vo centarot na evropa, ,...i koj shto ne moze da gi vrze dvata kraja vo mesecot,
....odi,... kaj shto negoviot visoko sofisticiran pamet,... ''misli'' deka odi narodot ?

...ama, od takvite samozaljubeni ,  i e narodov, na toa shto e,
...samo , nikoj i ne mu e kriv ,...koga samiot si gi bira ,....i ednite i drugite naslovni ! 
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2012 во 13:43
Originally posted by емил емил напиша:

Не ти е дозволено .Гласај за тие што ќе ја средат државата ,а не да ја пикат во таква невидена сиромаштина во која се наоѓа сега Македонија.

а тие се?замисленост
дај Емил помагај брате...може од кај тебе поарно се гледа,ја стварно не знам кои се тие шо ќе средат
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Novak Nastich Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2012
Локација: Mauzdonia
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Novak Nastich Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2012 во 15:51
sto ja nema DS i Pavle? Oni se treta "relevantna" politicka sila vo MK
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2012 во 14:14
Ма некако ми наликуваат како јајце на јаце (се разликуваа само малкуцка во 2006 кога ВМРО покажа зрелост и грижа за народот. Се отцепуваат под изговор, па се враќаат по систем Леси се врати дома. И во едната и во другата има куп политиканти кои лижат што плукале и очекуваат народ да ги верува. Тешка мизерија кој мисли дека народот не памти што зборувале. Најнов пример е сегашново враќање во матичната партија на некогашните побегуљи.

Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2012 во 17:30
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Ако ми е дозволено...
гласам за ВМРО-ДПМНЕ-СДСМ...бла бла

Не ти е дозволено .Гласај за тие што ќе ја средат државата ,а не да ја пикат во таква невидена сиромаштина во која се наоѓа сега Македонија.

Добро, тогаш вака...
гласам за СДСМ-ВМРО-ДПМНЕ...бла бла

Изменето од којсумјас - 04.Февруари.2012 во 17:31
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2012 во 17:45

Јас стварно не знам што ти е намерата збунетост

Ти ги читам некои од последните твои коментари на форумов и постојано ја потенцираш сиромаштијата (поради невработеноста) во Македонија . Бугарија да не е поарна од Мк а ?

Изменето од Mindy - 04.Февруари.2012 во 17:46
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2012 во 17:49
Mindy mai te pogodiv vo slabata tochka.Vo momentov nie sme za vas avion.
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2012 во 17:55
Ако сте авион радувајте се и измејавајте се на бугарски форум.

Престани да го иритираш македонскиов народ. Воопшто не ми се допаѓа начинот на кој пишуваш со подсмевање кон македонците и македонската држава.

Кон врв
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2012 во 00:03
A kade ima bugari? газење од смеење
Bev ednash vo edna zemja do Makedonija i tamu mi rekoa deka imalo bugari. Ama Ne sum siguren deka toa se bugari. a ete ti toa bile avioni газење од смеењегазење од смеењегазење од смеење
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2012 во 16:43
Ма тоа не е важно, важно е да си имаш зет пратеникнамигнување, барем така велат овие другиве, за друго после нема зима
Скај: Фокус открива вмровски скандал тежок 3 милиони евра
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2012 во 15:50
...aaahhhhaaahahahahahahahaaaaaaaaaa.....да
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
pHp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2011
Локација: Rwanda
Поени: 1477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pHp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2012 во 10:39
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7677787980 95>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.