![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7677787980 212> |
Автор | |
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fato mori dushmanke...
![]() ![]() Изменето од Sunny - 01.Февруари.2009 во 13:52 |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
The Fear-Lilly Allen
|
|
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Слушам кај шумат шумите.Како одеше бе?Сега ќе ја побарам.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Baby, baby When we first met I never felt something so strong You were like my lover And my best friend All wrapped into one.. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Slusam Kaj Sumat Sumite, Bukite
Slusam Kaj Sumat Sumite, Bukite Slusam Kaj Sumat Sumite, Placat za vojvodata, kapidanot Slusam Kaj Sumat Sumite, Placat za vojvodata, kapidanot Drugari verni, drugari makedonci Drugari verni, drugari makedonci Koga ni selo vervite, so kojne da ne tropate, ne tropate Koga ni selo vervivte, so kojne da ne tropate, ne tropate So kojne da ne tropate, tropate So kojne da ne tropate, tropate So kojne da ne tropate, tropate So puski da ne frlate, ne frlate So kojne da ne tropate, so puski da ne frlate Da ne ve cue majka mi, starata Da ne ve cue majka mi, starata Da ne ve cue majki mi, ke ve prasa za mene aman za mene. Da ne ve cue majka mi, ke ve prasa za mene aman za mene. Kade e sin mi Kostadin, Kostadin, Kade e sin mi Kostadin Kade e sin mi Kostadin, Kostadin vojvodata, kapidanot. Kade e sin mi Kostadin, Kostadin vojvodata, kapidanot. Sin ti se majko ozeni Sin ti se majko ozeni Sin ti se majko ozeni, za edna Makedonka porobena. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Nana Mouskouri-Malaguena Salerosa
![]() |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
koga zaoga sonceto denot sto go pozlatuvaaa....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
едно дете сонува во светот на бајките патува
![]() |
|
![]() |
|
tamu e tolku volsebno leta sonot na krilest at
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
сите можни чудества во светот на бајките живеат
|
|
|
|
![]() |
|
vo svetot na bajkite samo chudesno tajno veruvaat
|
|
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
децата што мечтаат, децата што сонуваат...
во светот,.... на бајките само... ![]() |
|
![]() |
|
samo chudesno tajno veruvaat
SING ALLONG EVERYBODY! |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7677787980 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |