![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7677787980 360> |
Автор | ||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ja sakam eden takov sho go vozi takvoto
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...ТИ СИ ИМАШ ТАМУ ВО СЕКС ТЕМАТА..СИ СЕ ИЗЈАСНИ СО ТОЈ ШАРЕНИОТ ГОБЛЕН.... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
ZNAM ZASO SE DEREL VOLIS freeeeeeeeedooooooooom
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
I NEMOZE ZAD OBLACINJA E..... ![]() |
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
![]() |
||
|
...ЗНАМ ДЕКА ОД "ОВДЕ СЕ ГЛЕДА"...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
A TOA I BAS NE PRIJATNO NELI? KAKO NARUSENA INTIMA MU DOAGA,TAKA?ZAGORE!!!!!!!!! Изменето од *moon* - 04.Јуни.2008 во 01:24 |
||
|
||
![]() |
||
|
....МЕСЕЧИНАТА СЕКОЈ МОЖЕ ДА ЈА ГЛЕДА..САМО ДОКОЛКУ МОЖЕ ДА ЈА ВИДИ..
|
||
|
||
![]() |
||
|
DA....MISLEV DEKA NEKOJ SE CUVSTVUVA OBESPRAVENO KOGA GO GLEAM......... KOGA SAKAM ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
grogi sum.........CAIO
|
||
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
......nema da dozvolam da si igra so moite çustva
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
|
........znam deka ova go pisuvas od lutina a ne deka e vistina
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
........znam deka ne sum luta ,tuku realna
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Znam deka nekoj si igra so pogresna licnost
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7677787980 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |