![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 775776777778779 915> |
Автор | ||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ama ne mozes ti da odlucuvas...
ne be, sakav da i se doobjasnite so bosa
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
sto sum napisal i jas ne znam...
sakam kazam ne znam recam...
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
|||
Pitu, pazi posle da ne posaka i repete
![]() |
||||
Finis coronat opus
|
||||
![]() |
||||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|||
значи веќе зажелеа повторно да ме видиш ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||||
![]() |
||||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|||
зажелев сите да ве видам
|
||||
![]() |
||||
|||
PITU gledas sto ubavo ti odi muabetot so Bosa... sto ke tie Val... ostavi mi ja mene... jas samo val ja imam ...
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
i mene ?
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
|||
mnogu zelbi imaa
![]() ![]() |
||||
Finis coronat opus
|
||||
![]() |
||||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|||
џаки... мене муабетото ми оди со сите... или барем скоро со сите... ама вал ми е на срце бе .... како да ти ја оставам... кога не можам од ак'л да ја иставам... |
||||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||||
![]() |
||||
|||
Dzaki , bez tebe ne se sednuva na kafe
![]() |
||||
Finis coronat opus
|
||||
![]() |
||||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|||
тебе не те знам |
||||
![]() |
||||
|||
абе гаки... за да зажелее повторно да те види треба барем еднаш да те има видено... еба го ... да го ебам... |
||||
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
Finis coronat opus
|
||||
![]() |
||||
|||
колегата се појави
![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 775776777778779 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |