![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 774775776777778 1364> |
Автор | ||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
леле дојде,ми ги извреѓа новиве ципели ,го испи кафето и заминува...па и кафе сабајле да имало
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
јас помлада
![]() ![]() ![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
Baler4o ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 189 |
|
i so ima novo? daj be kazete neso luge da zborime samo kafinja tuka se otruvme i cigari :S:S
![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
молбата ке биде разгледана
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
е кажи де ти нешто ајде...па ќе си легнуваме
![]() Мандуфче...ко наредба да беше,а? Изменето од Andjelina - 07.Април.2009 во 00:24 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Baler4o ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 189 |
|
pF pa nz so...so ve interesira toa...seedno mi e ;D
|
||
![]() |
||
|
така ми заличе
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
izgubena aj ma ostai toa cigrata, kaj u zivo pa sea i na forumov se trues :D
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
оф мори мајко...ти ќе стануваш порано или јас ![]() |
||
|
||
![]() |
||
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
|
auuu se javi "nepusacot" zaradi kogo ja propusiv a? a? a? ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
auuu ma nemoj molimte, ja 1, 2 pati u godiniata a ne sekoja minuta zz
![]() |
||
![]() |
||
|
Dajte po nekoe sokce sea malce moze?
![]() |
||
![]() |
||
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
|
pa i ja ne sekoja minuta
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
pa ok na 5 6 minuti togas
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 774775776777778 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |