![]() |
|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 84> |
Автор | |||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Vernosta e samo iskra na silna strast...ljubovta nema nisto so toa
|
|||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
||
aman be Marko....ostavi ja logikata koga sakas...nema da gi osetis najubavite skrieni momenti...LET IT GO....JEBES LOGIKU
|
|||
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
Ne znam Josh... Jas bi rekol deka vernosta e samo rezultat na svest... |
|||
![]() |
|||
||
IC NE E BITNO DODEKA E ZABAVNO...
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
||
Да , тоа ми беше поентата ,но со мала додавка. Не само нејзе , една партнерка - туку ќе успее неколку партнерки да ги направи позадовлни ![]() |
|||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|||
![]() |
|||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
||
Штом машкиве членови на форумов велат дека Нема таков, тогаш ќе им верувам на зборот
![]() Изменето од Glenn - 29.Јули.2010 во 14:09 |
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
![]() |
|||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
||
![]() ![]() ![]() Е за ова дури прв пат слушам...според тебе успешен МАЖ
е оној кој изневерува? Значи колку повеќе девојки лаже
и изневерува самото тоа го прави поуспешен ![]() Изменето од Schatzii - 29.Јули.2010 во 14:57 |
|||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
![]() |
|||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
||
И мене не ми се допадна многу она околу описот на „успешен маж„ и да додадам дека изневерувањето е злоупотреба на довербата на партнерот, а во тоа не гледам формула за успех.
|
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
![]() |
|||
||
no,no,no Glenn...da rabotite na toa... ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
||
Иако никаде не напишав за лажењето ништо , само ќе кажам дека лагата понекогаш проклето многу ни годи и покрај тоа што знаеме дека е лага. Вистината знае многу да заболи и ретко кој може да ја поднесе. Затоа си се самозалажуваме а во одредени ситуации лагите искажани од друг се вистинска музика за нашите уши... но тоа е за некоја друга тема.
|
|||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|||
![]() |
|||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
||
..Да ..постои верен маж...
постои и верна жена....
![]() исто така и верен ..швалер ... и швалерка ....
![]() Само јас ..понекогаш ..знам да ... изневерам ........
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |