IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Постои ли верен маж
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Постои ли верен маж

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7576777879 84>
Автор
Порака
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 18:41
Vernosta e samo iskra na silna strast...ljubovta nema nisto so toa
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 18:42
E da, ama i u logika i u praktika sekogas na kraj kje se pojavi nezadovolstvo od nesto...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 18:44
aman be Marko....ostavi ja logikata koga sakas...nema da gi osetis najubavite skrieni momenti...LET IT GO....JEBES LOGIKU
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 18:44
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

Vernosta e samo iskra na silna strast...ljubovta nema nisto so toa

Ne znam Josh... Jas bi rekol deka vernosta e samo rezultat na svest...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 18:45
IC NE E BITNO DODEKA E ZABAVNO...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 18:45
agree
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2010 во 09:07
Originally posted by renatax renatax напиша:

Originally posted by Anthony Anthony напиша:

Originally posted by renatax renatax напиша:

Сиромаштијата го предизвикува мажот на неверство?збунетост
Овде нешто не ми се  совпаѓа....

Се согласувам. Сиромаштијата нема врска со неверството иако можеби има врска со наталитетот (можеби ,со зголементо либидо?) Но тоа е некоја друга тема... 

И на крај ќе излезе дека по не ситуиран маж нема да ја изневери партнерката,само може да ја направи позадоволна.намигнување

Да , тоа ми беше поентата ,но со мала додавка. Не само нејзе , една партнерка - туку ќе успее неколку партнерки да ги направи позадовлни трепкање Тоа е разликата помеѓу успешен и неуспешен маж со големо М

It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2010 во 14:09
Штом машкиве членови на форумов велат дека Нема таков, тогаш ќе им верувам на зборотголема%20насмевка
По се изгледа дека на нас жените ни остана само да се надеваме дека не е така.

Изменето од Glenn - 29.Јули.2010 во 14:09
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2010 во 14:30
Originally posted by LiDivio LiDivio напиша:

Постои. Јас сум.

Абе читате вие нешто... Јас сум...
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2010 во 14:57

Да , тоа ми беше поентата ,но со мала додавка. Не само нејзе , една партнерка - туку ќе успее неколку партнерки да ги направи позадовлни трепкање Тоа е разликата помеѓу успешен и неуспешен маж со големо М

изненадувањеизненадувањеизненадување
Е за ова дури прв пат слушам...според тебе успешен МАЖ
е оној кој изневерува? Значи колку повеќе девојки лаже
и изневерува самото тоа го прави поуспешенне

Изменето од Schatzii - 29.Јули.2010 во 14:57
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2010 во 15:52
И мене не ми се допадна многу она околу описот на „успешен маж„ и да додадам дека изневерувањето е злоупотреба на довербата на партнерот, а во тоа не гледам формула за успех.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2010 во 16:03
Originally posted by Glenn Glenn напиша:

Штом машкиве членови на форумов велат дека Нема таков, тогаш ќе им верувам на зборотголема%20насмевка
По се изгледа дека на нас жените ни остана само да се надеваме дека не е така.

no,no,no Glenn...da rabotite na toa...среќа
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2010 во 21:56
Originally posted by Schatzii Schatzii напиша:

изненадувањеизненадувањеизненадување
Е за ова дури прв пат слушам...според тебе успешен МАЖ
е оној кој изневерува? Значи колку повеќе девојки лаже
и изневерува самото тоа го прави поуспешенне
Не , јас убаво напишав дека успешен маж ќе направи неколку девојки среќни, а неуспешниот не успева да ја направи среќна ни онаа единствената со која што е. И стојам позади тоа.
Иако никаде не напишав за лажењето ништо , само ќе кажам дека лагата понекогаш проклето многу ни годи и покрај тоа што знаеме дека е лага.  Вистината знае многу да заболи и ретко кој може да ја поднесе. Затоа си се самозалажуваме а во одредени ситуации лагите искажани од друг се вистинска музика за нашите уши... но тоа е за некоја друга тема.
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2010 во 07:57
..Да ..постои  верен маж...
постои и верна жена....свиркање....
исто така и верен ..швалер ... и швалерка ....губитник
Само јас ..понекогаш ..знам   да ... изневерам ........не%20кажувај%20никому.........
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7576777879 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.