|
ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled) |
Внеси реплика | страница <1 7576777879 89> |
Автор | |||
stariot
Сениор Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 194 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А зошто тогаш фотографираме, принтаме во големи формати...???? |
|||
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
|
|||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па веројатно за такви што мислат дека е убаво, а мене не ми е, особено не во спална соба според мене, фотографијата кај мене дома може само да е врамена но никако на ѕид имаш нешто против? |
|||
stariot
Сениор Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 194 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За кај тебе дома, апсолутно ништо немам против. Мислев дека зборуваш општо. Изменето од stariot - 11.Декември.2007 во 18:37 |
|||
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
|
|||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
stariot, баш ме интересира каква фотографија би врамил ти на ѕид? мислам, ако може да знам де
ама за дома, не за билборд или постер |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne se nategajte
postojat milon fotografii koi se prava umetnost za na zid i toa vo spalnata a ti povrzana- prosetaj po foto sajtovi kje gi najdes- prava umetnost slicna na najgolemite slikarski majstori TAKA DA NEZBORUVAJ NA PAMET i odi setaj po tie sajtovi- veruvam deka za samo eden den kje najdes sto takvi koi bi gi sakala na zidot |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
http://photo.net/photodb/photo?photo_id=6626548
http://photo.net/photodb/photo?photo_id=2025071 Изменето од anakin - 11.Декември.2007 во 19:00 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е па извини што не се изразувам најдобро
ама барем конечно ме разбра, фала Богу е тие фотографии ми се допаѓаат погоре, бидејќи не се типични/обични ама прашањето е во каков стил во фотошоп да изменам веќе постоечка фотографија за да и даде на фотографијата уметничка композиција? |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a ova mi e favorit
edna od najubavata slika so sum ikad videl a interesno - drugi sliki i ne mu se bas neso ja obozavam OVAAAAAAAAAAAAAAAAAAA http://photo.net/photodb/photo.tcl?photo_id=1968987 OVA NE E IZMENETa Изменето од anakin - 11.Декември.2007 во 19:04 |
|||
|
|||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и мене ми се допадна,
но ај контакт може да си ја ставам на аватар? ама пак се познава дека е фотографија ако изработам во фш треба само контрастот и десатурате и може одма да се направи таква јас сакам нешто со повеќе техники, ама немам идеја |
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako neznaesh shto, togash imitiraj go Andy Warhol... toa se vika multipliciranje na likovi,predmeti,mrtva priroda,akt... i se shto sakash... Jas bi stavila svoja fotografija k'o Marylin Monroe i toa 6 pa neka im se machi po doma |
|||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па добро, па не е лошо да си прашаш некој поискусен за нова идеја само едвај се разбравме енди ворхол не ми е веќе во мода сакав нешто друго ај нема везе поздрав |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SO NAPRAVI SO FOTKAVA?
|
|||
|
|||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E, h, he... nema da mi veruvate, no ova e zhiva vistina oti go vidov so sopstveni ochi.
Vie se easpravate sto ke vramite kako slika vo soba... ... abre jas vidov VO SPALNA SOBA, NAD BRACHNIOT KREVET VRAMENA KAKO SLIKA (NIKAKVA DRUGA SLIIKA VO TAA SOBA NEMASHE) DIPLOMA ZA POLOZHEN ELEKTRICHARSKI ISPIT (ZANAET). Изменето од Zoran K - 13.Јануари.2008 во 22:37 |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e zoki
a si se zaprasal zasto e toa tamu???? mil zoki zamisli covek polozil elekricarski zanat si otvoril dukjan i prva rabota bila da go vikne gospogjata da i prikluci sporet dojde si napravile tintilimintili i se zemale a so kje stavat iznad krevetov?????? pameteni lugje saluto do niv |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 7576777879 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |