IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Трета смена на форумот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Трета смена на форумот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7576777879 148>
Автор
Порака
stigma04 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2010
Статус: Офлајн
Поени: 2661
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 00:59
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

ме примате во друштво
последна трета смена ми е за оваа недела

dobrodojdena si sekogas a zosto posledna?
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:01

Dali se slozvate treta smena na bora bora so mnogu muzika alkohol,zabava pozitivna energija
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:02
panter добредојде во трета смена
----

имам некоја работа stigma....не знам дали ќе имам желба да се логирам....после се
и онака не дека некој ќе примети дека ме нема
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:03
Forumska baba ti si beleg na treta smena stvarno ako te nema poleka poleka ke se namaluva pozitivnata energija
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:04
Originally posted by stigma04 stigma04 напиша:

Dali se slozvate treta smena na bora bora so mnogu muzika alkohol,zabava pozitivna energija

аууу сакам тука

Иако повеќе би идела тука....

ако малку сликата е никаква..и околината исто....авантурата е важна
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:06
Originally posted by stigma04 stigma04 напиша:

Forumska baba ti si beleg na treta smena stvarno ako te nema poleka poleka ke se namaluva pozitivnata energija

Stigma твоја е замислата...за тоа како би требало да изгледа Третата смена

Иако морам да признаам дека ми е мило што имаш такво мислење за мене

Изменето од ФорумскаБаба - 26.Октомври.2010 во 01:06
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:08

Ja sakam ovaa... malata, zgodna i nedopirliva големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање намигнување
Кон врв
panter123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2010
Поени: 15783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај panter123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:08
Dobretenajdov babic
okolu tvoeto somnevanje deka nema da mu nedostasuvas na forumov mislam deka ne si vo pravo, forumov so babata i bez nea ne e ist
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:09

Nokna treta smena na borabora vaka bi bilo
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:09
Originally posted by KINGDAVID KINGDAVID напиша:

Ja sakam ovaa... malata, zgodna i nedopirliva големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање намигнување

Батоооо не ја чепкај малата

Добро знам дека ќе ти фалам...на тебе и можеби на Феар....ама ....тоа е тоа

Изменето од ФорумскаБаба - 26.Октомври.2010 во 01:09
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:10
Originally posted by panter123 panter123 напиша:

Dobretenajdov babic
okolu tvoeto somnevanje deka nema da mu nedostasuvas na forumov mislam deka ne si vo pravo, forumov so babata i bez nea ne e ist

Се е исто пантер...Со години.
Ние идеме..и си одиме...
Идивиди остана на истото место. Со мене ..или без мене
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:12

ova pivo ke go transportiram posto sme mnogu ljuge i uste mnogu alkohol
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:14

Лелеееееееееееееее....колкаво е

Ама за мене нема коњак Од пиво не се живее
Кон врв
panter123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2010
Поени: 15783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај panter123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:19

Originally posted by panter123 panter123 напиша:

Dobretenajdov babic

Се е исто пантер...Со години.
Ние идеме..и си одиме...
Идивиди остана на истото место. Со мене ..или без мене

mislam deka ne si vo pravo koga go kazuvas toa, i ti samata znaes deka ne e taka, za razlika od nekoi drugi clenovi iako si relativno kratko vreme na forumov sepak stana prepoznatliva po svojata originalnost, inventivnost, individualnost, uspea za kratko vreme da izgradis odredena reputacija sto na nekoi ne mu uspeva so godini, sepak toa e tvoe dali i ponatamu ke prodolzis da se druzis so forumov i da go zbogatuvas so svoite sugestii, mislenja, stavovi, predlozi, viduvanja na razni temi i dilemi pozdrav
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7576777879 148>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,734 секунди.