![]() |
|
EURO 2008 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i corava koka pogodi koje zrno
![]() |
|
![]() |
|
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ova prijatele , ti e za vo vicoteka ![]() Изменето од miroslav_g8 - 07.Јуни.2008 во 14:19 |
|
![]() |
|
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Euro2008 Champion- TURKEY..... |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Навивам за Холандија и Хрватска.......
Хрватска мислам дека покрај Германија не би требало да има проблеми со Полска и со Австрија.....така без проблем би поминала во понатамошните фази се разбира и до финале ![]() Холандија е групата на смртта со Франција,Италија и Романија.Холандија во клалификациите беше со Романија а додека и Франција и Италија беа во иста клавификациона група што и мислам дека и тука на ЕП нивните меѓусебни натпревари ќе завршат нерешено.Очекувам и се надевам дека Холандија ќе ги мине односно победи Италија и Франција така да понатаму не би имала некои проблеми и лесно би дошла до финале каде што и би победила.....по можност да игра со Хрватска ![]() Другите две групи не ги сметам како атрактивни или некоја репрезентација од тие 2 групи да изненади.Тука ја издвојувам само Чешка но поради распрскан состав 1/4 би било успех за нив.Истото би важело и за другите екипи кои ќе ја поминат фазата по групи. |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Мислам дека помеѓу Италија и Холандија ќе се решава . . . Шпанците не ги бива . . . Германија може да се замеша . . . Не смееме да ја заборавиме Франција , а мислам дека и Русија има добар тим . . .
![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
M.Dudulovski ![]() Група ![]() Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Абе Шпанците имаат јаки играчи. Точно е тоа. Ама за големи натпреварувања се крајно неспособни. Единствена титула им е европски прваци, ама тоа било во шеесеттите. За светските првенства и да не збориме. Никогаш не влегле во финале...Така ќе биде и овојпат. Најмногу до полуфинале. Толку им е силата.
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() |
|
![]() |
|
__ __ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Spain
![]() |
|
![]() |
|
biljana.madrid ![]() Сениор ![]() ![]() Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Lele, kolku se skeptichni Spancive tuka. Nikoj ne veruva deka ke osvojat Evropsko Prvenstvo... Jas mislam teshko... Eve jas sepak pritisnav Spanija. ![]() Изменето од biljana.madrid - 06.Јуни.2008 во 13:05 |
|
Прилепчанка
|
|
![]() |
|
M.Dudulovski ![]() Група ![]() Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Мислам дека ќе биде Германија. А Португалците штом не го освоија во 2004, нема никогаш да станат шампиони. А за Италијаните не се знае никогаш. Гледаш на СП 2006 едвај се извлекоа од група и станаа шампиони. А скоро никој не веруваше
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Навивам за Хрватска...но сметам дека европскиот првак треба да се бара помеѓу: Португалија, Германија или Шпанија. Пред два три дена во овој круг би ја ставил и Италија, но поради неиграњето на двата столба во одбраната Неста и Канаваро, мислам дека Италијанското катанаџо ќе стане формаџо (сирење).
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Во сабота е свеченото отворање на ЕURO 2008!!!скоро 3 недели ќе уживаме во прекрасен фудбал....меѓутоа, секој има свој фаворит...кој е вашиот и кој според вас ќе биде новиот европски шампион???
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
и тоа шо викаш...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |