IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Форумски игри
  Активни теми Активни теми RSS - Опиши го членот над тебе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Опиши го членот над тебе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7576777879 121>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2009 во 19:55
Originally posted by igi 3 igi 3 напиша:

голема%20насмевкаdadov ednas komentar
I pak ke go kazam istio големо%20гушкањеSamouverena cvrsta ne pokolebliva tbrd karakter silna намигнувањеAma sepak ima nesto vo nejziniot rakopis simpaticno koje ja pravi milaцрвенеењеi drugar големо%20гушкање
Na pocetokot mi bese nekako kako rezerviran. ne mozes ni da mu prijdes za moabet ni da mu prozboris голема%20насмевка ali sea mu ja otkriv tajnata голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка sonce e големо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2009 во 20:35
Edna malecka srcka koja najvise na svet ja sakam, ubava, zgodna , visocka, crna dolga kosa, i ima temni ubavi oci ...Pametna, kulturna so dobar karakter. Mnogu interesna no i golema ludaca ... Znae kako da nasmee covek i koga ne mu e dobro da go utesi ...Jade mnogu sladoled i saka mnogu macki t.e. sekakvi zivotni...Vredna devojka koja ne saka mnogu da i se pletkaat u kujna koga raboti hmm...a dada najubavo Gushka znae kako da go cuva toa sto go ima i saka i stalno gleda da mu ugodi na covek. Navia za FK Vardar i Roma a vo F1 e za Alonso slusa najvise rok muzika i saka mnogu da se gushka i to saka mnogu da pieme kafe zaedno i mnogu ima merak koga jadam zbira doma kaktusi i mnogu si gi saka nemoze bugarska muzika da podnese, ako pustam nekogas ke se svrti na drugata strana i ke mi zaspie i ke ceka da ja gushnam...hmmm epa tolku inace ke treba cela stranica da pisuvam

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2009 во 21:01
Vardar e edno malo coece na planetava ali za mene  e najgolemiot coek na svetov posle Bog.  ako nesto kaj nego mi e interesno e -kako uspeva ladnokrvno da kaze i na tivok nacin nesto sto mene me tera gromoglasno da se iznasmeam голема%20насмевка me uzasnuva faktot deka mojot iden mops ke mora da spie vo dnevna radi nego лутина ama tolku e mekus sto veruvam da mu zatrepkam nekolku pati pored ke popusti трепкањетрепкањетрепкањетрепкањетрепкањетрепкањетрепкање. uziva vo dobra hrana posebno ako ja mu gotvam i mnogu pazi da ne se zdebeli mada koa e tuka na odmor redovno si ide so nekoe kilce visak газење%20од%20смеење iako redovno vika- ma ne mi e gajle vise neka praat so sakaat, sepak toj e toj sto najvise se zalaga so siot svoj trud za svojot klub vo koj trenira. F1-Masa Fudbal-Baern i Vardar, Boks -brakata Klitchko. Posle jadenje uvek bara krevet, cesto se buni za rok mada posle nekolku koktela pocnva da gi pee rok pesnite голема%20насмевка ednostavno nie dvajca u kombinacija sme ziv cirkus. бакнеж
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2009 во 22:04
MALA BILA BRE газење%20од%20смеењеMAM SEPAK SAMOUVERENA големо%20гушкање
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2009 во 00:08
MUVALO
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2009 во 00:10
enigma,..si e enigma,...ne e ,..rebus!голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2009 во 00:43
brza e brz ........ne e brza
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2009 во 00:54
tochno !
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2009 во 01:02
da li e vo se brz?збунетост
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2009 во 01:08
mnogu e ljubopitna!

ne !
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2009 во 09:16
брза  го обожавам ,закон постови  има и  се наоѓа во топ 3 форумџии кои ми се фаворити љубов
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2009 во 13:01
a be,..shto da se kaze za nea!?,...ednostavno,...princesa! големо%20гушкањесреќа
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2009 во 08:17
црвенеење  фала за убавите зборови големо%20гушкање
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2009 во 18:01
TETA CST E MALKU NEZGODNA газење%20од%20смеење(POSTO I E ZA NOGU RABOTI NEZGODNO)газење%20од%20смеење DOBRA DRUGARKA големо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7576777879 121>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.