![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 758759760761762 915> |
Автор | ||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
јас дремаам........
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ела додека не ми клапнале очите и тебе да ми те ![]() ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
БУУУУУУУУУ ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ме исплаши еееј... ај сега да ме успиеш.... |
||
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
заспи ми заспииии......
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
А ЗНАЕТЕ ЛИ КАКО НАЈБРЗО ЗАСПИВАМ.....????/
![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
како?
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
budenjeto e sepak pozanimlivo |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
O ste se pribrale poleka. Ajde da ve gusnam
![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
|
И СЕ ФАЛАМ Н АЖЕНА МИ ОТИ ПИШТОЛОТ Е НАПОЛНЕТ....
ТАА ОДГОВАРА ОДИ УСПИЈ ГИ ДЕЦАТА И ЧЕКАЈ МЕ НА СПАЛНА... ОДАМ ВО ДЕТСКА ЛЕГНУВАМ ДО СИН МИ И ДОДЕКА ТОЈ ПОСТАВУВА ПРАШАЊА ЈАС ВЕЌЕ СУМ ЗАСПАН.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Mene ne mi e do spienje
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
ako nema pricina covek da bide buden, podobro neka spie
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Dens sum malku,onaka...ne bas kako sto bi trebalo da sum...ama so Vas...SE OSEKJAM...ok
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
|
ОПС....
ЈАС ПАК СУМ ЗАВЛЕКОЛ.... ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 758759760761762 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |