|
Кој ја присвојува историјата? |
Внеси реплика | страница <1 7475767778 147> |
Автор | |||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе готово што да ти кажам.... Ви ја уништиле државата, луѓето поради тоа што се декларираат како Македонци неможат да најдат работа, во државата на фашизмот..... Жалосно, а Европска Унија.... Тоа наместо да им се овозможат правата на сите малцинства, да го следи Бугарија трендот на европските земји, она уште живее во 19 век... Изменето од Vladimir88 - 09.Мај.2008 во 15:41 |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se e jasno nema potreba od objasnuvanje, ova ne e od vcera. |
|||
Boho Oho
Група Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тука тресеш зелени под въздействието на вашата пропаганда. Как да не могат да си намерат работа бре? Секи од нив ако сака може да почне работа во секоя например приватна фирма во София (ако има квалификацията и образованието се разбира). Но бидейки повекето од нив немат образование, им е по-удобно да си получават парите от Скопие. Айде да предположим, ако Скопие им спре парите, колко време ке я има таа партия? |
|||
bgmk
Група Регистриран: 10.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А како се разбира дека се декларираат како Македонци кога кандидатстват да си наjдат работа? Не сум видел некаде да ме прашат како се декларирам етнички :) Дали си бил некога во Бугариjа да го видиш ова со собствените си очи? |
|||
bgmk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Владо, кажи вакви права немат "македонците" во Бугариjа?
1. 2. 3. |
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еј па немој да мислиш дека тоа ке биде уште долго време... |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тоа мене не ме прашувај јас секој ден ги слушам, ако толку сакаш да знаеш трк до кај нив...па увери се.. Немам намера да си губам време со тебе да ти објаснувам.. Изменето од Vladimir88 - 09.Мај.2008 во 15:57 |
|||
Boho Oho
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што слушаш секой ден и од каде? Аз например всеки ден четя Утрински (статиите за Бугария) и след т'ва ми држи влага цел ден (цел ден се смеам). |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако смеј се, да си жив и здрав тоа го продолжува животот...ќе живееш подолго така.. |
|||
bgmk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Види, jас сум живел во Jугозападна Бугариjа (Кустендил) 18 години и знам коj што е. Сега студирам во Северна Бугариjа. Дали си бил во Бугариjа некогаш те прашам? Дали си сборувал со народот во Пиринско? Ако сакаш некоj ден кога си одам кон Кустендил ке те разведа из пиринско и ке видиш сосем друго нешто от ова што сборува Стоjков. Наjдобро оди и вид со собсвтвените си очи. Не веруваj на србомански платеници како овоj индивид Стоjков. |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па ја нема што да зборувам со народот во Пиринска кажуваа пред некое време видни професори од Бугарија во една емисија (бугари по националност) кажуваа дека имало доста Македонци, но црно им се пишувало ако се декларирале за Македонци....Македонците во Пиринска Македонија
Исто така и секој ден ги гледам Македонците од Пиринска, и ги читам што тврдат.... Јас гледам секој ден, прашањето е дали ти гледаш...или пак ги сметаш македонските тврдења за србомански(as usual) ? Изменето од Vladimir88 - 09.Мај.2008 во 16:10 |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe ostaj se vo Utrinski sekoj den pisuvaat za Bugarija sto da ti kazam, ne bidi smesen. I koga pisuvaat ne pisuvaat za Bugarija tuku za Makedoncite koi ziveat vo Pirinska MAKEDONIJA. |
|||
Boho Oho
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Видниот професор да не беше Стефан Блахов Мицев? И по А1 или Сител? Айде молим те, дойди, оди во некоя крчма (еее, не само во крчми де) во Благоевград, Сандански или каде сакаш и ке разбереш за што иде збор. |
|||
bgmk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"Видниот професор" е точно Стефан Влахов-Мицов :) А за Утрински сите знаем, нема ни една положителна статиja за Бугариjа.
Имам еден познат овде во Универзитетот - од Република Македониjа, Виница и тоj беше многу учуден дека Бугариja нема ништо обшто со ова што пишува во РМ за неja. :) |
|||
Внеси реплика | страница <1 7475767778 147> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |