IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Индивидуи на изминатите 2 милениуми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Индивидуи на изминатите 2 милениуми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7475767778 217>
Автор
Порака
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2007 во 23:38
JEFFREY LEON BRIDGES...ili JEFF sinot na Lloyd i brat na Beau-site Bridges-i site akteri.Golemiot Lebovski.
Go spomnuvav vo edna nasha,tuka tema za legnuvanje-nekolku pati,pa brza mi se luteshe.
I...toa -nishto poveke

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2007 во 23:39
aham голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2007 во 23:53
Originally posted by anakin anakin напиша:

GERMAN TITOV
toj garant ne bil roden vo seloto German od egejska
Makedonija pa nitu Titov milenik
nego
sovet roden 1935 i takanarecen vtor motor- zatoa sto bil vtoriot covek za kogo planeta Zemja rece ej uste edna individua me napusti

no zashto go spomnuvame nego??

pri negoviot let bil mnogu gladen pa si zemal toa instant grafce vo tuba i taka ubo se najade sho zaspal, no go razbudi bolka vo stomakot imal leleee gasovi za cel konc logor - po radio se javil "BAJKONUR shto djelat menja mnogo prditsja"

a ovie zaebanite soveti so smisla za humor mu rekoa abe izlezi vanka i nemoj tuka da ni zagadis sredina vo nasiot gordiot VOSTOK.

no toa bese samo sala a toj German zatoa so nebil mnogu po humorot si izlegol nadvor vo vselenata i bil prv covek so se olesnil vo kosmosot

koga se vratil nazad im rekol  Druzja ja paslushal
vas i si izlegov nadvot

a sovetite rekoa

JEBOTE BOOOOOOOOOOG PA TI SI PRVIOT COVEK SO IZLEGOL NADVOR VO KOSMOSOT

a nasite devojki da nekazat deka nemalo i pishulja koja letnala vo vselenata......da ja spomene preubavata
VALENTINA KJERESHKOVOVA
  ...НЕ ЕГЕЈСКА МАКЕДОНИЈА,ТУКУ МИСЛАМ БЕШЕ ГЕРМАН-КУМАНОВСКО/СРПСКА ГРАНИЦА...А ОВОЈ ДРУГИОВ ТИТО ,ТОЈ БАТКА ТИ БЕШЕ ОД ПАЛАНКА ...ГАРАНТ..големо%20гушкање.
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2007 во 23:59
se molat citatelite na ne mnozat isti postovi
газење%20од%20смеење

fala na nerazbiranjeto големо%20гушкање
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 00:07
a sto mislite za aristotel
people are strange
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 00:08
Abe ne prashuvaj...pishi shto TI mislish...iskazi se..
nema debati na ovaa tema..nema repliki..na postovi
ova e najubavata  tema na ovoj forum...
Duri...hahaha nemalo dosega ni baniranjaголема%20насмевка

Изменето од mamma - 14.Октомври.2007 во 00:27

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 00:36
Originally posted by mamma mamma напиша:

JEFFREY LEON BRIDGES...ili JEFF sinot na Lloyd i brat na Beau-site Bridges-i site akteri.Golemiot Lebovski.
Go spomnuvav vo edna nasha,tuka tema za legnuvanje-nekolku pati,pa brza mi se luteshe.
I...toa -nishto poveke

za shto sum se lutel?,...pa tie i mene mi se po keif,...sakam filmovi so niv!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 00:50
Ne be brzo-jas ne gi sakam site-samo Jeff mi e po keif...газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Изменето од mamma - 15.Октомври.2007 во 15:51

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 16:38
MOJSEJ
среќа

Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:24

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 17:19
Del od nacionalniot identitet i kujna...negovoto visochestvo...
AJVAR.
Osnovni sostojki:piperki i toa onie crvenite koi se prodavaat po ulicite(porano beshe Juzen bulevar)vo mrezasti vreki koi posle se koristat za ribanje tepisi-no toa e druga tema.
Obichno se pravi familijarno-znachi se sobiraat mnogu ludje(shto poveke podobro)od koi samo dvajca rabotat a drugite...se pijanchat i mezat pokraj tendzereto kade se przi ajvarot,i obichno se popametni od onie koi zapravo go pravat,pa sugeriraat stalno:stavi,...stavi ushte malku sol,nemoj tolku maslo,dosta e ke go preprzish...itn.
Koga e se gotovo se stava vo tegli i se chuva...shto podolgo toa podobro.
Nema znachi jadenje vednash.
Obichno posle ovaa ceremonija onoj shto go pravel ajvarot ke odlezi nedela dena vo krevet-od nastinka......
Se machka na leb-preku cela zima so dodatok na golemo kolichestvo na sirenje,a moze i bez nego-koj kako ljubi.
Dali veke go napravivte vashiot ajvar??

Изменето од mamma - 14.Октомври.2007 во 20:28

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 19:33
fazite na pravenje ajvar se:

1. kupuvanje ( po moznost avtomobilisticko)
2.pecenje
3.lupenje ( mnogu nervozno)
4.melenje( sadisticko)
5.veslanje ( cudno stalno si stois na mesto)
6.punenje
7. sekoj kako znae - konzumiranje

Изменето од anakin - 14.Октомври.2007 во 19:47

Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 19:42
Ne sekoj znae da pravi ajvar!!
I za toa treba 4 klasa skolo!
Koj ne go biva vo gore spomenatite 5
fazi, ke si odi da si kupi spremen,
jes da e kako pirat za orginalot
ali bolje ista nego nista.
SAKAM AJVAR
people are strange
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 19:58

Semir Osmanagić živee vo Houstonu (SAD),
toj e covekot koj sto ja otkri piramidata vo Bosna ...

po se izgleda vreme e da pocneme da pisuvame nova istorija ...

pa ke mora mnogu raboti i svakanja da se promenat ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 20:15
Mc Donald
среќа

Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:24

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7475767778 217>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.