|
ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled) |
Внеси реплика | страница <1 7475767778 89> |
Автор | |
hypertech
Сениор Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nothing interesting here, move along...
|
|
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
yes
nothing interesting here, move along...
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA,DA....SEGA SE MI E JASNO!!!! BRAVO, ME ODUSEVI!!!! |
|
people are strange
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS SE IZVINUVAM AKO SUM VI DOSADNA, NO A N A K I N TI SI GENIJALEN.... NEMAM ZBOROVI...BRAVO |
|
people are strange
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh so ubavi vremija bile
citam deka nekoi raboti od VTOR POGLED SA ZA TUKA pre*acujte |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde be anakin, napravi neshto kako na pochetokot..
... nemoj sega da te molime... ili samo da evocirame spomeni. Изменето од Zoran K - 10.Декември.2007 во 22:31 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok zoki
pusti tuka tvoja malenka slika |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moram....nemozev da se vozdrzam Изменето од mamma - 10.Декември.2007 во 23:51 |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во секоја анакин`с креација
владее автентична асоцијација анакин, а не се фалиш а? сега гледам зошто некогаш неможам да те разберам добро, па ти си се изразувал вака ептен убаво респект за делата п.с. ме интересира каква фотографија изменета во фотошоп арт би ставил во спална соба за на ѕид? што мислиш за енди ворхол стил? |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sasebt
Сениор Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pooooooooooooooooooooooo
mislev da si legnam pred 12 denes, ama, eve go 1 i pol sato dojde, anakin, pokvaren eden, nenaspan me ostaj. alal damu e na detevo, sho da recam. breeeeeeeeeeeeeeeeej |
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koe dete be Sase. Staro Aro e toa
|
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
sasebt
Сениор Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe, pa mene decata pocnaa da me vikaat cicko
taka da, ako nekoj mi se obrati so "dete", go svakjam kako kompliment |
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислев на фотографирани портрети бидејќи не е естетски фотографија да се закачува на ѕид, сакав нешто да направам во фотошоп од фотографија да наликува на слика. па испечатена на платно да наликува баш на уметничка слика нешто во стилот на Andy Warhol http://alt-web-design.com/photo-tutorials/images/andy-warhol-effect-all.jpg а инаку не е лоша и твојата поздрав |
|
Внеси реплика | страница <1 7475767778 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |