![]() |
|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7475767778 533> |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Микуш кај мене има ново..
Се разбудив сабајле си желба ![]() И да ја шишам косата ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
dobro utro na site i vi posakuvam prijaten den |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
dobro jutro svima i ajde drugarice i drugovi druze tito mi ti se kunemo |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Добро утро ана марија
Добро утро Хеки мило Добро утро делфинче, блу, вал православие, и сите милички ви посакувам најпријатен ден.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
dobro utro na site i vi posakuvam prijaten den
dobro jutro svima i ajde drugarice i drugovi druze tito mi ti se kunemo
vi blagodaram prijatelcinja vi posakuvam ubav den i prijatno raspolozenie i vam i na drugite nasi mili |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
добро утро на нашето сонце убаво ........широка насмевка и топла енергија од те*е да зрачи денес |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
DOBRO UTRO DOBRI LUGJE!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
ej drugarcinja, ama malku e vrnezlivo denes,
![]() ![]() Изменето од hektor |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
ДОБРО УТРО СИНИЛО МИЛО |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
ШТО Е ЗА НАС ПРОЛЕТНО ДОЖДЕНЦЕ, ХЕК
ЗДРАВО МИЛИЧКО ДЕЛФИНЧЕ (и да те предупредам гушкање само во клубот |
|
![]() |
|
е ајде де |
|
![]() |
|
таму сум ти кај се губиш?
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7475767778 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |