|
Што ке правите кога ке се одлогирате од форумов?! |
Внеси реплика | страница <1 7475767778 133> |
Автор | ||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе излезам од дома, и ќе се вратам утре ова време....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе одам на кафе-муабет
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..i ja,samo na caj..ne na kafe.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Домашно ќе пишам
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хмм...Од саат 500 денари...Па сеа ти види како ти одговара...Плус ова е со попуст да си знаеш |
||
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
туку, ај прво преведи ми што ти значи никот Цела вечер вчера се мислев...
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фолки ако сакаш дојди кај мене на часови пошо иам повеќе искуство со англискиот и ти иде 500 денари за два саати, а за еден саат е 300 денари...
|
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Море...што бил Владо паметен...
Волс...Долга приказна е за ников...Ме зезаа демае тигрица ќе ме викаат...Али ај нагалено па Тиги...А за ова второво...Ма од Капетан Џек Спероу (Пирати од Карибите) ми е презимето...Мажена сум со него Да се вратам на темата...Кога ќе се одлогирам од форумов...Малце ќе читнам историја, пошто трупче сум... Изменето од tiggy_sparrow - 14.Декември.2009 во 18:44 |
||
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
wooow.... е тоа се вика креативност....па ти тигрица си била .... да не беа господата од Волфсбург којзнае јас што ќе правев за ник на овај форум
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе си свиркаше, а никот ќе ти беше Застава...Со додаток 750 (да не бидат само букви...) Сега уште малце ќе се одлогирам...и малку пред ТВ ќе идам...Одамна не сме се виделе со телевизорот |
||
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ќе ја гледам шехерезад....
патем, многу убава и е бакнувачката панда на тиги.... еј , ај кажи во некоја тема каков е металскиот ноќен живот во СК (од скопје си ,така?) ... исполнето ли е... има ли многу металски локали..? Се убедуваме со другариве еден ден да одиме СК колку да видиме тамошни металски локали Изменето од volkswagen - 14.Декември.2009 во 19:29 |
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ке гледм Итар Пејо...
|
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе си играм со ќерките - одам одма
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе учам
|
||
Внеси реплика | страница <1 7475767778 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |