|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика | страница <1 757758759760761 832> |
Автор | |||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele ti go zaboraviv potpisot maaaaaaaaaaaaa
a be ke sakav ama ne sum pogolem magnet,, mmmmmmm da znaes u posledno vreme kolku sum magnet za ne defekti |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк-Мими ти имаш ли си дечко?
|
|||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
stavi i: magnenot na mimicria |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne nejze direkno ja omazile, od doma i go naredile mazot i aj, |
|||
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк-прашам само.Он сигурно е полн со дефекти
|
|||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sdk.. emil stom se motas okolu mene i ti si sumnjiv.. ke da imas nekoe defektce
|
|||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hahahahaha a be ke padnam od smea od vas, leleeeeeeeeeeeeee
site vo kanc mi se cudat sto se smeam sama |
|||
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк-Мими, така ли изгледа?Дека се мотам покрај тебе? Изменето од емил - 05.Март.2010 во 15:15 |
|||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kazi im deka probash neshto novo
|
|||
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк-бегај во темата за гушкање да си напишеш првата буква со гушки
|
|||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
namem kirilica na tastaturata
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк-Мими ти ме сакаш.Личи ти од 300 км.Од Софија те гледам како моментално се црвиш
|
|||
Внеси реплика | страница <1 757758759760761 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |