![]() |
|
FENIX |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 753754755756757 1006> |
Автор | ||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ok e.. nego... ako ne se pofalese deka ne si na rabota ne si ziv a????
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
koga bev mlad...sekoj den bese petok i mirno stoev/se....
![]() |
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
![]() ![]() |
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
|
TAJNATA NA USPESNOSTA NA LUGETO E VO NIVNATA BLESAVOST.
- Trucker, Dec 2009
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
LVR1 ![]() Група ![]() Регистриран: 09.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 43 |
|
tebe definitivno ti e petok denes mnogu si filozofski raspolozen |
||
![]() |
||
|
zemi si kupaki za sekoj slucaj |
||
![]() |
||
|
LVR 1 .....otvoram DNEVNIK denes, i tamu vo horoskop pisuva - Patuvanje i denes ke imam uspesen den(valjda)....i odma osmeh na lice....
![]() vtoro, se konektiram tuka i gledam t.e. citam ubavi luge......
![]() i kako da ne bides filozof i da gi iskoristis prednostite sto ti gi dava naukata za zivotot!?
P.S........luge, ne sum ova jas!!!!
![]() ![]() |
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
|
Mimich - ne se luti, tuku razberi me...moram da ja narusam sekojdnevnata monotonija....
![]() |
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
|
sto vika horoskopot za mene??
|
||
![]() |
||
|
rabota:
dosadno kako i sekoj den, poradi neudvaranje na koleskata...
![]() ljubov:
denes ke se zaljubis, ali nema nisto od toa.....imas interesen den posebno dokolku imas aktivnost na odredeni forumi. Te nervira zena ti, ali ke uspeete da najdete zaednicki jazik!!!(
![]() zdravje:...
pogolema prosetka po kafikite niz gradot, posetenost na schankovite. pomalku vitamini - poveke alkohol
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
trucker..od kade ti e taa idea deka bi ti se ljutela tebe???
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
|
Vidi ja ti nea...i ti zgolemena aktivnost? |
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
|
i na kraj kazi mi resenie/zaklucok |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 753754755756757 1006> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |