|
ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled) |
Внеси реплика | страница <1 7374757677 89> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mire :)))))))))))
koga pravam slika za kaj mene na zidot:)))) nesakam cuda izmaglisani da mi visat vo stanot kapishi?????? no mozebi si vo pravo kje razmislam no za ova nemozam da upotre*am PC i glodar nego kje mi treba- boi cetki leneno ulje i terpentin Изменето од anakin - 07.Јули.2007 во 11:24 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EJ nostalgiJO
SO UBAVI VREMINJA POMINAA |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kum
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee koolkuuu vreme mi odzema deneska ovaaaa
2-3 saati citam aj |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EJ SE BUNI ZA DVA TRI SATI
A JAS SO SUM POTROSIL 3 MESECI?????????? |
|
|
|
kum
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕЕ
ТИ СИ ДРУГО |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
kum
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TI SE GLEDA PO PORAKITE 4600
MENE MI TEBA EDNA GODINA DA NAPISAM TOLKU fgd |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako moze da se kreni pogolema slika od 75 kb ... ??? help |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje ja namalis
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
thanks |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kum
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako mozam od vlecki da napravam kaubojki?
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
Sofie!
Нов член Регистриран: 07.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja vidov ovaa pred nekoe vreme... ama teska sum na komentari me potsetuva na Hieronymus Bosch, vo poblaga varijanta, moram da ti priznaam, treba hrabrost da se obesi doma na zid i da se gleda postojano .... ovaa e konecnata verzija posle 3 meseci rabota ili jas sum celata vo zbun ... nemam pojma dali sum skontala se kako sto treba
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neeeeeeeeeeeeeee
slikataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa temata Anakin Place e potroseno 3 meseci |
|
|
|
Sofie!
Нов член Регистриран: 07.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleeeeeeeeeeee vakvi raboti samo mene mi se slucuvaat
sega se mi e jasno....... konecno da soberam 2 i 2..... jasna mi e i komparacijata so fotkite..... ALELUJA! konecno moze zurka |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So e poentata na temava? ne razbiram
|
|
Внеси реплика | страница <1 7374757677 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |