![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7374757677 212> |
Автор | |
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tu tu tu neko me zove
tu tu tu u noci ove ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...Kako je lepo biti glup,
mani glavu, pasi travu, glup si, nisi ti u pravu, kako je lepo biti glup! Kako je lepo biti glup... ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
македонија навива за вас
пеат милиони како еден глас......... |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Zbogom ljubavo
odlazim i recicuti sto sto put si me navela na zlo Ja srce daci nekoj drugoj kozna gde ti neocekuj vise nista od mene ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Zoshto si me majko rodila?????
|
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Kao domine srusile se godina
![]() |
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
LOITUMK-LEVAN POLKA POL POL POL POL POL POL POL PAM PAM PAM PAM
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
тешко мене со тебе, уш`потешко без тебе
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...Kalashnjikov...kalashnjikov
![]() |
|
![]() |
|
najmoje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
It’s only half past the point of no return
The tip of the ice burg The sun before the burn The thunder before lightning The breath before the phrase Have you ever felt this way? It’s only half past the point of oblivion The hourglass on the table The walk before the run The breath before the kiss And the fear before the flames Have you ever felt this way? |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
DRAGANE MOJ
... ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7374757677 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |