|
Што ке правите кога ке се одлогирате од форумов?! |
Внеси реплика | страница <1 7374757677 133> |
Автор | ||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мислам дека ќе учам по англиски
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе му ја мавнам едно асално учење...
Музичко, хемија, математика, историја... И после ќе папнам нешто, оти цревата ми се слепија...и то... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас како овие двајца над мене
Имам полно испрашувања нареднава недела |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фолкс ако сакаш да се договориме за распустов да дојдам до прилепа града да ти помогнам со англискиот.. инаку ко ќе се одлогирам од форумов ќе си легнам, а за учењето сега ќе учам, зошо цела недела испрашувања и писмени |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти која година си tiggy?? |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sve skolarci ovie nad mene
btw jas ke peglam za utre koga ke se odlogiram |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kje ti pisham preku LP...Epten tajna e taa informacija |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tiggy те бидува за англиски јазик
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тиги, ако те бидува по англиски ќе ти идам на часови
|
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
иди кај мене јас сум поискусен во англискиот |
||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke bidam so gosti Pa ke vidime dali vino ili z'ta
|
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тебе ќе ти дојдам на пиво... охридскиот крај нема атмосфера за учење (едно по едно и ќе се трезниме в езеро), а кај неа ќе одам на учење англиски...
едит: ко ќе исклучам одам да се капушкам Изменето од volkswagen - 13.Декември.2009 во 21:38 |
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
убави они... јас да знаете колку учење мавнав во последново деноноќие.... и сега, откако ќе се исклучам,... пред спиење уште еднаш да си повторам... проклета биологија
|
||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke si pisam uste 12 rabotni sati i spokojno ke si spijam
|
||
Внеси реплика | страница <1 7374757677 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |