![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 747748749750751 915> |
Автор | ||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
П.С.
ЌЕ ЗАБОРАВЕВ... НЕКА ИМ Е ЧЕСТИТА СЛАВАТА И ИМЕНДЕНОТ НА ОНИЕ ЧИЈ ЗАШТИТНИК И ЧИЕ ИМЕ ГО НОСАТ,ЗА МНОГУ ГОДИНИ НЕКА Е ПРАЗНИКОТ СВЕТИ ВАСИЛИЕ ВЕЛИКИ. |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
и вал коа ми пишуваш пораки глеј да не залута пораката
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
CESTIT IMENDEN.....KOLEGA
BIDI ZDRAV,SREKJEN....SE NAJUBAVKO
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
ZAR I TI SINE BRUTE ?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
srekna Stara Nova Godina ( vasilica) na site |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Vall, otkrivas identiteti !!!!!!!!!!!!!!! |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
A SO SI MISLIS DJAKI??...STOM TE NEMA NOZ U GRB.....
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
AMA TI SI SLEDEL SE......E OPASEN SI BE DJAKI....
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
ASASIN
![]() |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Djakondo.. Na mila osoba sakam da mu go cetitam imendenot...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
|
...MORE DJAKI...UTRE E 4OEK...NIE SE SOBIRAME UTRE VE4ER I VRTIME MAZNIK SO PARI4KA
|
||
![]() |
||
|
.....I NIE...SE NADEVAM DEKA OVAA GODINA MOJA E PARICKATA.....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
a jas sto nemam imenden ...
uf zaboraviv, pa i da imam ne sum ti mila osoba, neli?
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 747748749750751 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |