![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 740741742743744 915> |
Автор | ||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
....abe Djaki so sea mesas nacionalnosti.....tebe g'zot ti e tesen pa na k*rov mani mu naogas......idejata ti e kosmar....poglupo nesto odamna ne sum citnal......aj umri muski....
![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
do marijana: e pa edniot ke se nashali malku (sto e vo red) drugite go zloupotrebuvaat toa...
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
aj ne cvikaj sega.....a nekoj ti pise kontra, odma se povikuvas na "ramkoven dogovor".....
ne bese nisto na nacionalna osnova......
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Djaki......najozbilno velam...
CITIRANJETO MI SOZDAVA KONFUZIJA
|
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ti si nenormalen, a be kolku godini imas ?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
znam Vall, ozbilno, istiot tekst go citame po sto pati ...
daj da se organizirame ...
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
a ako vekje ima natprevar ne moze da bides ti sam, priznavame samo procentualna zastapenost.....
![]() ![]() ![]() jebi ga, da ne ni ja ponistis posle pobedata......
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
Vall kolku godini ima kaspercevo?
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
pa ne si mlad , ama sigurno si porasnal v selo ili vo nekoja marginalizirana naselba
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
|
Drustvo sto se ovie ,,pizdarii,,tuka ?
![]() Se izvinuvam na recnikot, ama moram taka.....
|
||
Finis coronat opus
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Djaki,jas zboram mene sto mi odi na nervi..ama VIE OBOZAVATE CITATI...TAKA DA...NE MOZAM DA VE TERAM SO SILA...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Pizdarii,,
I TOA OD NEVIDEN KALIBAR,,,ACIKA
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 740741742743744 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |