![]() |
|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 217> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PAMELA ANDERSON
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:21 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
BAJAGA
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:21 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
barmomk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Henryk Szeryng - eden od najgolemite violinisti na site vreminja. Covek sto znael da zbori i pisuva 7 jazici.... Slusnete go i uverete se.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Google....osnovan od LARRY PAGE i SERGEY BRIN vo 1997 god.dvajca studenti na Stantford univerzitetot vo Kalifornija,pametnite dechki si napravile prvo privatna firma,i tolku ambiciozno si rabotele da vo 2004 god.na prvata javna prodazba na akcii od kompanijaTa ja podignale vrednosta na istata od 1,67 milijardi dolari-americhki normalno,na 23 milijardi dolari americhki-pak normalno.
Preku serija na novi proizvodi,akvizicii i partnerstva,ja shirat kompanijata i nejzinata osnovna dejnost-prebaruvanje i reklamiranje,vklucuvajki ja tuka i elektronskata poshta.on line mapi,video nekoi formati...i shto se ne... Celata filozofija poslovna se razbira vkluchuva izjavi od tipot: "Ne bidete zlobni" i "Rabotata treba da e predizvikuvachka,a predizvikot-zabaven"... Bravo,dechki.... poradi niv pred da sednam pred PC vikam:"Aj...otidov da GOOGLAM..... Изменето од mamma - 10.Октомври.2007 во 22:08 |
|
![]() |
|
PREDATOR
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:22 |
|
|
|
![]() |
|
SERGEJ BUBKA
|
|
|
![]() |
|
MOREEEEEEEEE kje pisujeteeeeeeee tukaaaaaaaaaa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
ti samo pisuvaj,nie sme ovde, te citame
![]() ![]() |
|
![]() |
|
daj be
![]() valda ima nekoja individua za koja bi sakala da napises vaka kje stane dosadna temavaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ovaa tema nemoze da bide dosadna ... ima 6.600.000.000 individui ... momentalno na zemjava .... taka da imame da pisuvame .... mozeme da go spamirame idividi-to ... od tolku materijal ... Djeri Hargitai ... proglasen za eden od desette najuspesni biznismeni vo amerika ... pred nekoja godina ... toj bidejki obeka deka ke bide prvak vo kerting konk*rencija ... pred nekoja godina ... so povredeno rebro ... se izbandazira ... i pobedi ... sega nesto petlja so trki so gliseri ... za da ni pokazi deka se mozi covek da napravi ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
TETRIS
|
|
|
![]() |
|
Trina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Norway Статус: Офлајн Поени: 29 |
Al Gor denes dobi Nobelova nagrada za mir.
Mislam oti zasluzjuva malku vnimanie na ovaa tema.Anakin ajde te molam napishi neshto za chovekov.
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Jimi Hendrix
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |