![]() |
|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 107> |
Автор | |
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fala za sovetot monce, aj sega ke trknam do prodavnica rusko zname da kupam |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
hahahahha, pa vo tpj slucaj navivajte i vie za rusite
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Ako e taka togas nie ovde ke treba za polska da navivame
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
kaj nas tuka u nemacka , ke navivame za Rusija , ne za drugo mnogu rusi ima , ke ne ispotepaat ako navivame ua MK
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
abe i da navivame dzabe ni e, i taka ne pobeduva najdobra pesna,...na site ni toa jasno, duri i tuka vo uk.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
engie mila , ke navivame, samo jas nemam tv kaj mene tuka, na internet ke citam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ke navivame pederi za mk?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
pederi so ne kazete deka sme vlegle vo finale be more ?
![]() ako prodolzeme vaka, ke vlezeme i vo evropska unija pederi moe, mi nedostigate nenormalno ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Ne , ne . . . Ne ti se cini, vistina e . . . Tuku sto prajme vaka . . . koga i da se vklucam nema nikoj online . . . Cudo od luge sme . . . Aj sea pozdrav z's odam da brknam nekoja peerka . . .
![]() ![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
dobra vecer pederi
abe kaj vas pagja nesto ili mene taka mi se cini ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
ej...abe zabelezuvate deka vo posledno vreme...mn slabo se komunicira...nemozam ni eden od vas da najdam online...tuuuu
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
hey pederi . . .
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
holaaaa pederii
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
zbunet srce, za tebe i spomenik ke podignam
![]() samo mi gi nema volcive tuka , lele ko vampir sum, oci mi se zatvarat , a jas na forum sum sednala, lelee ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |