![]() |
|
БЕЗ КОМЕНТАР |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 84> |
Автор | |
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Додека Мурто и Kурто очи вадат кој да го вјавне народецов...
"Човечињата" ќе си тргаат лични трагедии... |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..ova bez somnenie mora da odi vo politika bidejki nas ne nema na vrvot (za prv pat i za cudo be)kako po drugite raboti a i onaka podobro "malo" sto se ne vidi, nego vo "vakvi uslov"i da ni se "vlece po pat ili da ne mava po kolena".pa vika... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
А баш сакав Сафије да ја видам,али е таа...
И ако она со имотниот лист е вистина,добро го попушила за нејзини години (нејзини зборови). |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
http://brif.mk/?p=179834
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Ама никаква бомба од Заев не ми треба за да ја осетам реата
која оваа држава ја шири...Смрди труе човече! За неполн час притвараат некои си бандити што се потепале...Очи нека си вадат! И утре истите ќе ги искористат во нивни цели за плашење на народ и наградат секако... А убиец кој со недозволена брзина згаснува живот и бега од местото, после сослушување го пуштаат да се брани од слобода. Па му го умотале и идентитетот сигурно бисери вреди...Мајмуни,ама буквално! |
|
![]() |
|
Овие кога ќе се вратат не им гине министерска фотеља...И без љутиш мислам со специјализација во странство се.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Па Божиновски тврдеше дека Тоше Проески е жив и се скрива некаде.
Мислам немам ништо против да е жив, ама вакви несериозни тврдења на кои се чудеше секој излегуваа од негова уста. Мислам дека после тоа, овај човек нема ама баш никаков кредибилитет да збори за било што. Најискрено многу ми е жал за девојчето, и тој што го прегази треба според мене да откисне во затвор, ама ако тој има докази за такво нешто, па нека ги објави јавно, нека ги презентира, а не истите тврдења да ги пласира во јавност преку десетокласни сајтови , на кои стилот на пишување им е крајно уличарски и исполнет со навреди кон сите. За мене Божиновски е само заблуденик во теориите на заговор засега.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Божиновски и јас го сметав за будалетинка...
Ама аферата за синот на Трајко-црта ја објави самата вечер кога тоа животинчето намирисало нешто. И сите така мислевме,Божиновски брка сензации. Па сега кога нема транспарентнсост за случајов, и самите блиски на убиеното девојче молат за детали преку фејсбук...Би и верувал на министарката ни дека министерството и е полно со будалетинки. Изменето од Орка - 29.Април.2015 во 17:27 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Е па тоа е проблемот со некои новинари, еднаш ќе истресат нешто и потоа било што да откријат а е точно ќе се сомневаат сите во нив.
Не сум знаел дака пишувал за синот на Трајко.
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Немам некое посебно размислување...
Впрочем затоа во оваа тема ја ставив веста. Премногу морбидно ќе биде да си игра со чувствата на најблиските. Но и премногу морбидно е доколку е вистина... |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Не знам што мислеше Божиновски за тие тврдења за Тоше, несватлива грешка за мене беше тоа.
|
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
мене не ми е јасно како е толку успешен во прибирањето информации од македонија а живее во Нови Сад....
![]() значи сите информации ги добива индиректно, електронски или телефонски...а не во вистински разговор со изворот, така да и него некој може да го "вози"
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |