|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 7273747576 339> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne druzje. Zadovolen sum so toa shto sum i za shto se shkoluvav. A mojot potpis kazjuva SE. Mestoto ti go otstapuvam ako toa ti e son........i zjelba...prosti ako ne ti ja pogodiv zjelbata. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека е оф топик ама мора да те прашам нешто ...... се замислуваш ли некогаш како Маршал Тито |
||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво, незнаев дека имаш широка лепеза на интереси. Знам дека е оф топик, ама морам да те прашам... се замислуваш ли некогаш како Тодор Живков или Аспарух?! Изменето од Platenik - 26.Декември.2009 во 11:30 |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ваков офтопик ни jas неможам да го направам
|
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
проблем ли е ако се замислам
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кој ги измислил офтопиците, Господ здравје да му даде
|
||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема никаков проблем, само прашувам? Сакам да знам, ако може, се разбира! Изменето од Platenik - 26.Декември.2009 во 12:26 |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се разбира дека може
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ерт - моја телевизија...
|
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го ахед, мајк мај дај! |
||
|
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
момент саму
|
||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тејк јор тајм. само е ме оставај да чекам долго, не е фер.
|
||
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
здраво другари и другарки
|
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бреееее
|
||
Внеси реплика | страница <1 7273747576 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |