![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 730731732733734 1769> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
АБЕ РАБОТЕН ДЕН Е ПОНЕДЕЛНИК...
АМА СВЕТА ТРОЈЦА Е ВО НЕДЕЛА
ПА ВО ПОНЕДЕЛНИКМ И ВТОРНИК
СЕ ВТОРИ ТРЕТ ДЕН ДУХОВДЕН
ПРАЗНИК СПОРЕД ВЕРСКИОТ ПРАВОСЛАВЕН КАЛЕНДАР...
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
aj dobar den master
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
кај си мастерчо
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
еве го мастерчо бе...пие кафе за да се расони
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
УТРОООООООООО???????????
![]() ЕЕЕЕЕ
КОЈ ЌЕ ЈА ГРАДИ ИДНИНАТА НА МАКЕДОНИЈА....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
ееее спанко низаеден срамота што е ова спиење до 11
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
е добро де сеа станав да не рипам одма на добар ден
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
na mladima svet ostaje pitu
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
не рачунав дека до волку ке спијам...ама бидна
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
svetot go dvizat mladite
|
|
![]() |
|
e pa ubavo barem si se naspal
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
да бре младите а ни постарите што сме
|
![]() |
|
znaci jas sum najmlad ovde a
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
da da acika mladite go dvizat
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 730731732733734 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |