IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7172737475 519>
Автор
Порака
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 15:16
...upm,upm,upm..............AngryAngryAngry
lele kje puknam vekje.....iskreno...........LOLLOL
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 15:16
O.K.......se ispravam......

Djaki,abe da Te prasam neshto,ama iskreno da mi kazesh....?????Tongue
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 15:16
Originally posted by kasper kasper напиша:

Originally posted by marijana marijana напиша:

ama eden den.....de teto dokazi za kucheto..hehhehe i jas se smeam kaka budala na kometarot za kuceto...LOLLOL
......dobilo crven karton kuceto,zlato....i od togas Teta si sedi madro....nikade bez prashanje......WinkLOLLOLLOLLOLLOLLOL

eh ..nedostatok na intelegencija denes..Big%20smile.aj josh jeden dan...LOLLOLLOL
"recycle your mind"
Кон врв
Teta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Декември.2006
Локација: Malaysia
Поени: 3503
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 15:18

ama eden den.....de teto dokazi za kucheto..hehhehe i jas se smeam kaka budala na kometarot za kuceto...LOLLOL
......dobilo crven karton kuceto,zlato....i od togas Teta si sedi madro....nikade bez prashanje......WinkLOLLOLLOLLOLLOLLOL

eh ..nedostatok na intelegencija denes..Big%20smile.aj josh jeden dan...LOLLOLLOL
uzburkan ko more....
utre praznil...mislam petokWinkLOL
A creative mind will always survive bad advice
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 15:18
Originally posted by Teta Teta напиша:

edna zima go pregazi kolaCry...pominuvajki ja ulicata..se lizna na mraz..i kola preku nea

neka mu e leka zemjata...

"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 15:18
............ispravi se, Mari...nedostatok na konekcija.............LOLLOLLOL
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 15:19

edna zima go pregazi kolaCry...pominuvajki ja ulicata..se lizna na mraz..i kola preku nea
....epa ko ste ja pushtile bez lizgalki......se zezam.....bas mi e zal......inaku obozavam kutrinja....i samiot imav edna dalmatinka...Pegi....ama ja fati nekoe crevno zaboluvanje..."parbo viroza" mislam beshe...i pokraj nastojuvanjata na doktorot i primenite injekcii i infuzii ne mozev da ja spasam....Cry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 15:19
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

...upm,upm,upm..............AngryAngryAngry
lele kje puknam vekje.....iskreno...........LOLLOL
koj te nervira?Shockedkazi da go psueme u horu...LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 15:20
..ma nikoj drug, jas sama si se nerviram, upm.....glupacha.........Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 15:21

....epa ko ste ja pushtile bez lizgalki......se zezam.....bas mi e zal......inaku obozavam kutrinja....i samiot imav edna dalmatinka...Pegi....ama ja fati nekoe crevno zaboluvanje..."parbo viroza" mislam beshe...i pokraj nastojuvanjata na doktorot i primenite injekcii i infuzii ne mozev da ja spasam....Cry
moeto bese "coli"...shkotski ovcar,kaj nas poznat kako "lesi"...super inteligentno kuce....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 15:21
Petokot go obozavam radi sabotata.......jutarna gimnastika....i posle denot ti e prekrasen.....Approve
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 15:22

Petokot go obozavam radi sabotata.......jutarna gimnastika....i posle denot ti e prekrasen.....Approve
a i jadenjeto e po cesto i po bogatoLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 15:22
...a nedelata ja mrazam radi ponedelnik...........Big%20smile
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 15:22

Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

....Djaki....dobijas tanjir supe....i........LOLLOLLOLLOLLOL

k ... imam  a i d... ima na forumov, bericat versenLOL
....Djaki,abe da Te prasam nesto.....??????

Prasaj
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7172737475 519>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,227 секунди.