|
ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled) |
Внеси реплика | страница <1 7172737475 89> |
Автор | |
shedow
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
цвеќе за вас г-не... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анакин, еве неколку дела од еден тип кој прави уметност со фотошопот
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bobi
se raduvam so si go narekol umetnost vo fotoshop oti momentalno jane i nina se somnevat vo druga tema ahahahh pozdrav bobi navistina ima majstori sega bas ne photo net go gledam mirko barone sampion isto kako i ovoj pogore |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se somnevam, tuku smetam deka ovie sliki se remek dela , no ne se fotografii sepak
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahhahah jane sila si
|
|
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moram da kazam jasno i glaso deka STRASNO MNOGU MI SE DOPAGAAT ovie umetnicki remek dela, no za mene toa ne se fotografii
|
|
Born to be alive...
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok
no lugjeto- sto go osnovaa photo.net- nemislat taka ima kategorii abstrakt digital alternation i drugi taka da edno e so mislis ti-- atoa e vred zasto mislenjeto na edinkata e isto vazno a drugo e so mislat drugite verivaj mi deka vo svetot milenjeto bi bilo fifti fifti |
|
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo red se slozuvam donekade, zatoa sto moze da se rece deka osnovata ili korenot e fotografijata, sto drzi voda. no vo toj slucaj i slikarstvoto treba da se vbroi votekstilna ili drvna industriaj bidejki osnovata mu e platno ili drvo :))))
mislam deka me svakas... zatoa sto nekoi svakanja i stavovi kaj lugeto ne mozat da se promenat nikogas duri i ako se sretnat so fakti koi se sprotivni |
|
Born to be alive...
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahhah
janeeeeeeeeeeeeeee dobro ti e toa so platnoto no i filmot kje go snema mnogu brzo a osnovata na fotografijata kje bide matematika zapravo binarniot kod 10010001000 |
|
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne , tuku svetlinata, bez nea ni senzorot nema da znae sto da registrira i zapise
|
|
Born to be alive...
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AIIII se zajadoa na dva fronta, na dve temi, na dve tabli, na dve nivoa
|
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јане, човеков не е само фотошоп корисник, туку и добар фотограф е. Сите елементи употребени во креациите ги има САМ фотографирано
Изменето од bobicar1 - 06.Јули.2007 во 12:13 |
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E kako ne e fotografija nesto sto sodrzi nekolku fotografii
Isto ko da kazes turlitavata ne e mandza |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7172737475 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |